Mesajul emoţionant al Prinţului Harry despre Philip: "Pentru mine, el a fost, simplu, bunicul: maestrul grătarului, un as al ironiei şi obraznic până în ultima clipă"

14 aprilie, 2021
1 philip george jpg jpeg

Este clar că Prinţul Harry a avut o relaţie specială cu bunicul lui, Prinţul Philip, decedat pe 9 aprilie.

Acest lucru transpare şi din omagiul adus de Harry soţului reginei, unul scris din inimă şi postat pe site-ul organizaţiei caritabile Acrhewell, înfiinţată alături de soţia sa, Meghan Markle. După comunicatul ceva mai formal dat publicităţii de Prinţul William, în care acesta îşi aminteşte ce om extraordinar a fost bunicul lui şi cât de mult o să-i ducă lipsa, i-a venit rândul lui Harry, care şi-a scris gândurile în stilul caracteristic.

1 profimedia 0604370100 jpg jpeg

Cele mai interesante rânduri din acest omagiu al Ducelui de Sussex sunt următoarele, care surprind adevărata natură a celui care a fost bunicul lui: "Pentru mine, el a fost, simplu, bunicul: maestrul grătarului, un as al ironiei şi obraznic până în ultima clipă".

stanga
dreapta
1 profimedia 0604370100 jpg jpeg
1 philip george jpg jpeg

"A fost ca o stâncă pentru Majestatea Sa, Regina, şi devotat ca nimeni altul, stându-i alături timp de 73 de ani de mariaj, şi chiar dacă aş mai putea adăuga multe despre el, ştiu foarte bine că el ne-ar spune tuturor, ţinând o bere în mână, să mai terminăm o dată cu astea", a completat Harry în comunicatul său.

Cât despre Prinţul William, acesta a făcut publică o superbă fotografie cu bunicul său şi cu fiul lui cel mare, Prinţul George, pe când acesta avea doar doi ani, la o plimbare cu trăsura pe domeniul regal de la Sandringham.Recente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prințesa Beatrice de York și soțul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg