Nimeni nu vrea să mai lucreze cu Meghan Markle! O nouă persoană o părăseşte pe Ducesă şi îşi dă demisia de la Palat

14 ianuarie, 2019
1 gettyimages 1080682472 jpg jpeg

Nu mai este niciun dubiu că Meghan Markle este o persoană dificilă! După ce asistenta ei persoanlă şi-a dat demisia în urmă cu doar câteva luni, iar angajaţii familiei regale au poreclit-o „Uraganul Meghan“ şi „Ducesa dificilă“, acum soţia Prinţului Harry a fost părăsită de o altă persoană apropiată.

Potrivit presei din Marea Britanie, bodyguard-ul Ducesei de Sussex, care era de sex feminin, a decis să renunţe la job-ul pe care îl avea la Palat, deoarece era foarte greu să o protejeze pe Meghan Markle.

Cu toate că numele ei nu a fost făcut public, femeia care o proteja pe soţia Prinţului Harry a fost văzută în foarte multe fotografii alături de Meghan Markle.

image

„Spre deosebire de cineva care a crescut în Familia Regală şi a fost obişnuit să aibă o protecţie strânsă de la o vârstă fragedă, pentru Meghan poate fi dificil acest statut. Chiar dacă înainte era o actriţă celebră, putea să facă tot ce dorea şi să se mişte liber. Dar în actuala ei poziţie, nu poate pleca nicăieri fără echipa ei de pază şi protecţie şi acest lucru pune o presiune masivă pentru o persoană ca ea“, a spus, pentru presa din Marea Britanie, o sursă din cadrul poliţiei.Recente pe Ok! Magazine

ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
william84 jpg
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg