Noi fotografii cu Prinţul Harry şi Meghan Markle, în casa lor din Montecito. Ducii au fost incluşi pe lista celor mai influenţi oameni din lume

16 septembrie, 2021
1 harry meghan markle jpg jpeg

Ieri, în ziua când Prinţul Harry a împlinit 37 de ani, am avut parte de o surpriză din partea acestuia şi a soţiei lui, Meghan Markle.

Ei bine, Ducii de Sussex au apărut într-o serie de fotografii noi în suplimentul Time al celor mai influente 100 de persoane de lume, una dintre acestea fiind aleasa pentru coperta prestigioasei publicaţii. Este vorba despre o fotografie spectaculoasă, care-l prezintă pe prinţ stand aşezat în spatele lui Meghan, pozată în picioare, cei doi fiind incluşi în secţiunea Icons a revistei, alături de alte nume celebre precum Naomi Osaka, Dolly Parton, Britney Spears şi Alexei Navalny.

Celelalte două fotografii cu ducii îi arată pe aceştia la o plimbare prin grădina reşedinţei lor din Montecito, îmbrăcaţi în ţinute complementare şi zâmbindu-şi unul altuia, şi pozând, apoi, în faţa unei ferestre a casei. Evident că alegerea acestei coperte pentru lista celor mai influenţi oameni ai anului 2021 a fost privită cu dezaprobare de o mare parte a publicului, pentru simplul motiv că acţiunile celor doi nu sunt considerate atât de semnificative pentru a-i plasa în acest grup select de către revista Time.

stanga
dreapta
3 meghan harry jpg jpeg
4 harry meghan jpg jpeg
1 harry meghan markle jpg jpeg

Alţi cititori au observat şi faptul că fotografiile cu cei doi au fost retuşate destul de intens sau că poziţionarea lui Meghan Markle în faţa prinţului, în poza de copertă, vorbeşte foarte mult despre dinamica din acest cuplu şi despre cine are ultimul cuvânt în familia lor.

Foto: TimeRecente pe Ok! Magazine

kate86 jpg
printesa charlene (8) jpg
kate middleton profimedia 0705251387 jpg
diana55 jpg
leonor profimedia 0705050993 jpg
char3 jpg
charles80 jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
leonor sofia profimedia 0704820910 jpg
FB 00 Charlene jpg
Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg