Obiceiul ciudat şi obsesiv pe care îl au prinţii Harry şi William, moştenit de la tatăl lor. Meghan Markle îl găseşte respingător

8 iulie, 2021
5 gettyimages 666488466 jpg jpeg

Prinţul Harry a dezvăluit un detaliu ciudat legat de un obicei moştenit de la tată, pe care îl împărtăşeşte cu fratele său, prinţul William.

În documentarul realizat de BBC în 2018, cu ocazia aniversării celor 70 de ani ai prinţului Charles, s-a vorbit despre acest obicei, despre care Meghan Markle spune că este ciudat. Harry a reluat dezvăluirile în recentul documentar despre viaţa sa.

Potrivit ducelui de Sussex, toţi trei au dezvoltat o adevărată obsesie: vor mereu să stingă lumina. E un obicei preluat de la prinţul Charles, care este posibil să fi rămas cu sechele, după perioada grea pe care Marea Britanie a suferit-o într-o etapă în care regina era deja suverană, însă o grevă de proporţii a paralizat ţara lăsând-o în întuneric multe zile. Inclusiv la Palatul Buckingham lumina era mai mult la lumânare.

Harry mărturiseşte că acum şi el face asta constant, iar Meghan îl ceartă, întrebându-l: ”Hei, de ce stingi lumina, nu vezi că e întuneric?”.

Dar, explică Harry, până la urmă economia la lumină este bună. De ce să aprinzi şase becuri, când unul este suficient?

Şi prinţul William a recunoscut: ”Este o obsesie. Nu mă abţin să sting lumina. Este îngrozitor.”

Nu doar să stingă lumina i-a învăţat Charles pe fiii lui. Tot pentru bunăstarea mediului, prinţul Charles i-a sfătuit să adune gunoaiele de pe jos: ”La şcoală eram chiar caraghios, când adunam gunoiul. Dar nu e ceva planificat. Pur şi simplu, vezi, te apleci şi ridici. Fac asta cumva teleghidat, pentru că m-a învăţat tata, am fost ”programat”, însă cu toţii ar trebui să o facem”, a mărturisit, cu sinceritate, prinţul Harry, în documentar.

Foto: Getty şi Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg