Opinia unui expert regal despre interviul Meghan-Harry la Oprah: ”Au vrut să facă valuri şi nu regretă nicio secundă”

10 mai, 2021
5 harry si meghan getty jpg jpeg

Prinţul Harry „a vrut să facă valuri” cu interviul său la Oprah Winfrey, susţine un autor regal. Ingrid Seward a spus că ducele de Sussex „ştia ce face” atunci când el şi Meghan Markle au purtat conversaţia televizată, dar el „nu regretă nici un minut”.

Seward nu are nicio îndoială în ceea ce priveşte afirmaţiile sale. Nu înţelege de ce au ales această cale şi nu crede că Harry este surprins de repercusiuni sau că regretă pentru o clipă.

În timpul conversaţiei cu Oprah, cuplul a făcut o serie de acuzaţii şocante - cel mai dăunător dintre toate fiind că un membru nenumit al Familiei Regale a făcut un comentariu rasist despre culoarea pielii fiului Archie.

Ducesa a mai spus că nu a fost lăsată să ceară sprijin psihologic, când se afla în crize. Şi chiar a declarat că a avut intenţii suicidale în timpul sarcinii cu Archie.

Harry a considerat că relaţiile familiale erau ”încorsetate” de responsabilităţile regale, că a fost ignorat de familie după plecarea de la Palat, că tatăl său nu îi mai răspundea la telefon, toate culminând anul trecut, când nu i s-a mai acordat sprijin financiar.

Editorul regal Seward, de asemenea redactor-şef al revistei Majesty, a declarat că este greu de înţeles cum Meghan nu a putut beneficia de sprijin pentru sănătatea mentală: ”Nu te duci la HR cu asta. Mergi la doctor sau îi spui soţului: Dragă, mi-e rău, ajută-mă să găsesc pe cineva. Doar Harry însuşi făcea psihoterapie, sigur cunoştea specialişti”, concluzionează Ingrid Seward.Recente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prințesa Beatrice de York și soțul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg