Pariurile au fost închise în Marea Britanie: Meghan Markle va naşte o fetiţă pe care o va chema Diana

14 ianuarie, 2019
1 gettyimages 1079957488 jpg jpeg

Aproape toată lumea ştie că în Marea Britanie se poate paria pe orice, iar odată cu anunţul familiei regale că Meghan Markle este însărcintă, englezii au început să-şi dea cu părerea ce sex va avea copilul Ducesei de Sussex şi cum se va numi acesta.

Aşa cum era de aşteptat, casele de pariuri nu au stat mult pe gânduri şi i-au invitat pe britanici să parieze dacă Meghan Markle şi Prinţul Harry vor avea băiat sau fetiţă. Mai mult decât atât, i-au lăsat pe aceştia să parieze şi ce nume va purta urmaşul Ducilor de Sussex.

Potrivit jurnaliştilor de la The Mirror, aproape toţi englezii sunt siguri că Meghan Markle va naşte o fetiţă pe care o va chema Diana, astfel că pariurile au fost sistate, deoarece, dacă acest lucru s-ar adeveri, toată lumea ar avea de câştigat, mai puţin casele de pariuri. În plus, britanicii sunt siguri şi că Ducesa de Sussex va naşte mai repede decât momentul anunţat iniţial de casa regală.

Cei care nu au pariat că urmaşul Prinţului Harry şi al lui Meghan Markle se va numi Diana au fost de părere că fetiţa ar putea purta numele de Alice, Victoria, Grace, Elizabeth, Frances şi Alexandra.

Familia regală din Marea Britanie a anunţat anul trecut, la mijlocul lunii octombrie, că Meghan Markle este însărcinată şi că va naşte în primăvara acestui an, probabil în luna aprilie, însă gurile rele spun că Ducesa de Sussex ar urma să nască în luna martie.Recente pe Ok! Magazine

camilla2 william jpg
camilla si kate jpg
charlene de monaco foto profimedia  jpg
Prințul Charles de Luxembourg, Prințul Guillaume și Prințesa Stéphanie (7) jpg
Printul Harry si Meghan Markle in negocieri cu Netflix   Profimedia (1) jpg
meg2 profi jpg
povestea de dragoste dintre Regele Charles al III lea si Regina Consoarta Camilla   Profimedia jpg
harry8  profimedia jpg
meghan si harry profi jpg
Prințul Ioachim și Prințesa Marie ai Danemarcei, cu copiii, Profimedia (11) jpg
Prințesa Charlene de Monaco, Profimedia jpg
Ce mesaj transmite Regina Margareta a Danemarcei, Profimedia (4) jpg
william și kate jpg
meghan instagram jpg webp
regina letizia profimedia 4 jpg
Camilla și Catherine, Profimedia jpg
megan  harry profi2 jpg
Regele Charles, Profimedia (4) jpg