Planul n-a funcționat, data a fost dezvăluită! Când apare controversatul documentar al Prințului Harry

22 noiembrie, 2022
Meghan Markle și Prințul Harry, Getty jpg

Cât s-au chinuit și tot degeaba! Planul Ducilor de Sussex nu a funcționat, iar mult așteptatul documentar bate la ușă!

Emoții mari de ambele părți, căci producția se anunță incendiară, iar intervențiile Prințului Harry i-au lăsat reci pe producătorii care n-au convenit să mai dea înapoi, ca Ducele de Sussex să amâne filmul și, mai mult, să-l editeze, după ce s-a răzgândit.

Mustrările de conștiință par să fi apărut imediat după înmormântarea Reginei Elisabeta, când Ducii de Sussex au petrecut, după doi ani, mai multe zile în compania familiei regale britanice.

Mult așteptatul documentar al Prințului Harry și al lui Meghan Markle va putea fi vizionat începând cu 8 decembrie, anunță, în exclusivitate, PageSix.

S-a speculat că producătorii vor lăsa să mai treacă timpul, după controversele iscate de ”The Crown”, însă nu. Gigantul de streaming și-a propus ca documentarul să urmeze imediat seriei 5 din ”The Crown”, așadar nicio amânare. Premiera pe 8 decembrie.

Este o dată cu multe semnificații. La trei luni de când bunica sa s-a stins, producția coordonată de Prințul Harry poate afecta iremediabil viața familiei sale regale. Titlul documentarului încă nu se cunoaște, însă se zvonea că s-ar numi ”Capitole”. Aparent, cuplul Sussex s-ar fi răzgândit în privința numelui.

Tot PageSix a dezvăluit că Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la regizorul inițial, Garrett Bradley, din cauza diferențelor de opinie și l-au înlocuit cu Liz Garbus.

Meghan Markle dezvăluia în interviul pe care l-a acordat Variety în octombrie: ”Este grozav să ai încredere în persoana căreia îi încredințezi povestea ta.”

Potrivit zvonurilor, Prințul Harry și Meghan Markle au semnat cu Netflix un contract de câteva milioane de dolari și au început filmările încă de anul trecut.

Conform unei surse apropiate, se pare că după înmormântarea regală, Ducii de Sussex s-au cam răzgândit cu privire la documentar și ar fi încercat să-l editeze și chiar să-l amâne.

O altă sursă a spus că documentarul contrazice multe informații care apar în viitoarea biografie a Prințului Harry. Aceasta va fi disponibilă în librării din 10 ianuarie 2023.

Meghan a mărturisit în vară, într-un interviu pentru ”The Cut” că documentarul va explora povestea lor de dragoste. Ei s-au căsătorit în 2018. În 2019 au devenit părinții lui Archie, iar în 2021 Lilibet Diana a apărut în viețile lor.

Așadar, așteptarea nu mai durează mult și ne vom lămuri dacă documentarul va însemna și calea sigură pentru cei doi de a rămâne fără titluri regale. Căci ofensele vizavi de monarhie nu vor mai fi tolerate de Regele Charles.

Foto: Profimedia și GettyRecente pe Ok! Magazine

kate si william
Meghan Markle, Prințul Harry 4 sursa  Profimedia jpg
familia regala din Monaco
Prințesa de Wales 1 foto  GettyImages jpg
kate si william
Regina Sofia vs amanta Regelui Juan Carlos, Corinna Larsen jpg
Prințesa Kate la Harvard, Getty (6) jpg
harry- meghan
Prințul Harry, Meghan Markle foto  GettyImages jpg
Jow Biden, Prințul William sursa  Profimedia jpg
David Beckham, alaturi de Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston  profimedia 0742014789 jpg
meghan- harry
kate- william
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie  GettyImages 1237723301 jpg
charles -camilla
regina deschidere
Printul Philip si Charles  GettyImages 618581246 jpg
biden si sotia jpg