Prinţul Harry a dezvăluit care este cea mai importantă parte din rutina sa matinală. Îi îndeamnă pe toţi să-şi dedice măcar 30 de minute pe zi de răsfăţ

7 februarie, 2022
1 profimedia 0659072948 jpg jpeg

Nu mai este de mult un secret că Prinţul Harry se luptă pentru prioritizarea sănătăţii mentale, după ce el însuşi a recunoscut că a avut probleme din cauza aceasta.

Acum, a făcut echipă cu sportiva Serena Williams tocmai pentru a atrage atenţia asupra conştientizării unor lucruri legate de sănătatea mentală. Cele două vedete s-au întâlnit la un eveniment online BetterUp, găzduit de directorul platformei, Alexi Robichaux.

2 profimedia 0659072645 jpg jpeg

Regalul în vârstă de 37 de ani a explicat că a avut numeroase episoade de epuizare şi doreşte ca participanţii să înţeleagă că fenomenul de burnout poate fi controlat. De aceea, a împărtăşit câteva din secretele pe care el le-a descoperit ”pe pielea sa”, pentru ca viaţa să devină mai uşoară.

Prinţul Harry a accentuat că este extrem de important să îţi acorzi 30-45 de minute doar pentru tine, zilnic. Deşi este un soţ şi un tată fericit, se pare că acest ”time out” face minuni. Ne suntem datori cu o deconectare, iar aceasta ar fi ideală dimineaţa. Prinţul Harry propune un antrenament uşor, o plimbare cu câinele, să ieşi în natură sau poate să meditezi.

Serena Williams l-a aprobat în totalitate, recunoscând şi ea că este important să îţi rezervi câteva zeci de minute pentru a face ceva pentru sufletul tău, zilnic. În felul acesta, rămâi conectat cu tine, în armonie, şi evizi tulburările care declanşează diverse probleme mentale, în unele cazuri ajungându-se chiar la depresie.

Iar tenismena a uimit cu declaraţia sa: ”Ştiu că glumesc mult, dar Harry chiar este unul dintre antrenorii mei. Când îl văd, îmi rezolvă probleme de viaţă.”

Sportiva apreciază foarte mult prietenia prinţului Harry şi nu ezită s-o mărturisească.



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg