Prinţul Harry a fost de acord să-i acorde interviul lui Oprah ca răzbunare pentru pierderea titlurilor lui militare

21 iunie, 2021
1 meghan markle mama de fetita 2 jpg jpeg

Prinţul Harry şi Meghan Markle i-ar fi acordat interviul incendiar lui Oprah ca răzbunare pentru că regina i-a retras nepotului său titlurile militare.

În mai puţin de 24 de ore după ce a aflat acest lucru, un Prinţ Harry extrem de furios şi dezamăgit de decizia bunicii sale a fost de acord să participe la acest interviu care a făcut furori în luna martie a acestui an. 

Regina a decis să îi retragă lui Harry titlurile militare pe 19 februarie, o repercusiune a deciziei acestuia de a părăsi responsabilităţile regale pentru a se stabili alături de Meghan Markle în State. Ei bine, un Harry foarte nervos a decis în acelaşi weekend să fie parte a interviului acordat lui Oprah Winfrey, unul care a făcut dezvăluiri dureroase din cadrul familiei regale britanice şi care a fost difuzat pe 7 martie.

"Acest lucru l-a enervat foarte tare. El este foarte emotiv din fire şi titlurile lui militare erau foarte importante pentru el, cu atât mai mult cu cât el a avut un rol activ în armată", a declarat o sursă apropiată prinţului pentru ziarul The Sun.

S-a mai zvonit, de asemenea, că decizia celor doi de a accepta să acorde acest interviu ar fi venit după ce palatul regal i-a anunţat că fiul lor cel mare, Archie, nu va primi titlul de prinţ nici după ce bunicul lui, Prinţul Charles, va deveni rege, iar acest lucru i-ar fi înfuriat teribil.



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg