Prinţul Harry, considerat insensibil pentru că a lipsit de la comemorarea bunicului său. "Nu-i pasă decât de Meghan Markle!"

30 martie, 2022
1 profimedia 0604370100 jpg jpeg

Ieri, Prinţul Harry a ieşit în evidenţă în mod negativ.

Şi asta pentru că a fost singurul membru al familiei regale britanice care nu a fost prezent la comemorarea Prinţului Philip, soţul Reginei Elisabeta, care a avut loc ieri la Catedrala Westminster Abbey din Londra.

Motivul invocat de acesta pentru absenţa de la ceremonia religioasă organizată la un an de la moartea bunicului său este faptul că guvernul britanic nu-i mai oferă protecţie din cauză că a părăsit casa regală. Evident că absenţa lui de la acest eveniment important pentru bunica sa, regina, a fost îndelung criticată.

stanga
dreapta
3 regina profimedia 0673785830 jpg jpeg
4 profimedia 0673790173 jpg jpeg
5 harry meg archie si lilibet jpg jpeg
1 profimedia 0604370100 jpg jpeg

Biografa regală Angela Levin a comentat pentru The Sun că această acţiune a lui Harry a arătat că acestuia îi pasă doar de Meghan Markle şi restul familiei sale nu mai contează pentru el.

“Prinţul Harry este o persoană atât de schimbată. Este dificil să-ţi dai seama dacă el chiar regretă că n-a putut participa la comemorare. Harry pe care l-am intervievat eu odată era generos şi bun. Astăzi, este plin de resentimente. Nu pare a-i mai păsa de ceva decât dacă are legătură cu el sau cu Meghan.”

Cu toate că Harry n-a putut fi prezent la comemorarea bunicului său, acesta şi-a anunţat prezenţa la Jocurile Invictus din Olanda, care vor avea loc peste două săptămâni. Richard Griffin, care a lucrat timp de 14 ani ca ofiţer de protecţie pentru Prinţul Philip, a considerat patetică scuza lui Harry.

“Faptul că el n-a fost prezent a fost o dezamăgire mare pentru toată lumea. Toţi au vorbit despre asta şi au spus că trebuia să fie aici. Toată treaba asta cu lipsa protecţiei este o scuză patetică, din punctul meu de vedere. Dacă era chiar atât de îngrijorat din cauza securităţii, putea sta alături de tatăl sau fratele lui, care deţin protecţie, şi s-ar fi simţit în siguranţă”, a declarat acesta citat de Daily Mail.Recente pe Ok! Magazine

Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (5) jpg
Prințesa Charlene de Monaco cu fiica jpg
2 ducii de sussex jpg jpeg
Kate Middleton garden party jpg
Printul Charles in Romania in vizita la Palatul Elisabeta la Majestea Sa Margareta si Principele Radu (5) jpg
Nicolae al Romaniei copii Alina Maria Binder Cazinoul din Sinaia (1) jpg
kate5 jpg
Tom Cruise și Prințul William (3) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei jpg
el9 jpg
balcon jpg
FotoJetKatevsMaxima jpg
monedă Prințul William (10) jpg
regina20 jpg
FotoJet (23) jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
image
disney2 jpg