Prinţul Harry, considerat insensibil pentru că a lipsit de la comemorarea bunicului său. "Nu-i pasă decât de Meghan Markle!"

30 martie, 2022
1 profimedia 0604370100 jpg jpeg

Ieri, Prinţul Harry a ieşit în evidenţă în mod negativ.

Şi asta pentru că a fost singurul membru al familiei regale britanice care nu a fost prezent la comemorarea Prinţului Philip, soţul Reginei Elisabeta, care a avut loc ieri la Catedrala Westminster Abbey din Londra.

Motivul invocat de acesta pentru absenţa de la ceremonia religioasă organizată la un an de la moartea bunicului său este faptul că guvernul britanic nu-i mai oferă protecţie din cauză că a părăsit casa regală. Evident că absenţa lui de la acest eveniment important pentru bunica sa, regina, a fost îndelung criticată.

Biografa regală Angela Levin a comentat pentru The Sun că această acţiune a lui Harry a arătat că acestuia îi pasă doar de Meghan Markle şi restul familiei sale nu mai contează pentru el.

“Prinţul Harry este o persoană atât de schimbată. Este dificil să-ţi dai seama dacă el chiar regretă că n-a putut participa la comemorare. Harry pe care l-am intervievat eu odată era generos şi bun. Astăzi, este plin de resentimente. Nu pare a-i mai păsa de ceva decât dacă are legătură cu el sau cu Meghan.”

Cu toate că Harry n-a putut fi prezent la comemorarea bunicului său, acesta şi-a anunţat prezenţa la Jocurile Invictus din Olanda, care vor avea loc peste două săptămâni. Richard Griffin, care a lucrat timp de 14 ani ca ofiţer de protecţie pentru Prinţul Philip, a considerat patetică scuza lui Harry.

“Faptul că el n-a fost prezent a fost o dezamăgire mare pentru toată lumea. Toţi au vorbit despre asta şi au spus că trebuia să fie aici. Toată treaba asta cu lipsa protecţiei este o scuză patetică, din punctul meu de vedere. Dacă era chiar atât de îngrijorat din cauza securităţii, putea sta alături de tatăl sau fratele lui, care deţin protecţie, şi s-ar fi simţit în siguranţă”, a declarat acesta citat de Daily Mail.



Recente pe Ok! Magazine

Carole Middleton si Michael Middleton la Bucklebury Manor, Berkshire  GettyImages 106909323 jpg
Prințul Louis foto Profimedia jpg
Prințesa Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Irene Urdangarin, nepoata Regelui Felipe  profimedia 0831198343 jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Cele 4 viitoare regine, Leonor, Amalia, Ingrid si Elisabeta jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg