Prinţul Harry, în lacrimi la un eveniment din Marea Britanie! Motivul, legat de copilaşul său

17 octombrie, 2019
1 profimedia 0477133473 jpg jpeg

Meghan Markle şi prinţul Harry au participat zilele trecute, în Londra, la un eveniment dedicat copiilor cu grave probleme de sănătate, iar cele petrecute acolo l-au emoţionat până la lacrimi pe nepotul reginei.

Vorbind despre micuţii cu probleme, Harry şi-a adus aminte că, anul trecut când au fost la Premiile WellChild, Meghan Markle era gravidă, însă nimeni în afară de ei nu ştia acest lucru. Făcând o paralelă între urmaşul lor şi copiii bolnavi, Ducele de Sussex a început să plângă.

2 gettyimages 1176059612 jpg jpeg

„Eu şi soţia mea suntem extrem de recunoscători că putem să ne alăturăm vouă încă o dată, după un an, şi că suntem într-un loc împreună că fiinţe atât de minunate. Prezenţa noastră aici este şi mai importantă acum, după ce am devenit tată. Anul trecut, când eu şi soţia sa am venit aici, ştiam că vom avea un copil. Nimeni altcineva nu mai ştia la acel moment, dar noi ştiam. Şi îmi amintesc că am strâns-o pe Meghan de mână atât de tare în timpul premiilor şi amândoi ne gândeam cum va fi când vom fi părinţi într-o zi şi, chiar mai mult, cum ar fi să facem tot ceea ce ne stă în putere pentru a ne proteja şi ajuta copilul dacă el s-ar naşte cu probleme sau s-ar îmbolnăvi la un moment dat. Şi acum, ca părinţi, aflându-ne aici şi vorbind cu voi, sunt extrem de mişcat într-un mod pe care nu l-aş fi putut înţelege niciodată dacă nu aş fi avut şi eu un copil“, a spus Prinţul Harry.



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg