Prințul Harry nu ia nicio decizie fără a se consulta cu spiritul Prințesei Diana. Cine a făcut această declarație

27 iunie, 2022
Prințesa Diana cu Harry și Will (4) jpg

Andrew Morton, biograful Prințesei Diana, a dezvăluit că Harry vorbește cu spiritul răposatei și regretatei sale mame.

Lady Di s-a stins fulgerător în fatidicul accident de la Paris, când micul Harry avea doar 12 ani, o vârstă mult prea fragilă pentru a rezista unei asemenea vești. În repetate rânduri, Prințul a recunoscut că moartea mamei sale a fost devastatoare pentru el și buna sa dezvoltare.

Prințesa Diana cu Harry și Will (7) jpg

Și Prințul William a suferit enorm, însă el a fost mai mare și cu o structură mult mai calculată, seamănă foarte bine cu Regina Elisabeta. Însă fiul cel mic al Dianei a găsit din tinerețe această formulă care l-a ajutat să treacă mai bine peste provocările vieții, el fiind mai sensibil, întocmai ca Prințesa de Wales.

Andrew Morton a vorbit în podcast-ul ”The Mirror”, ”Pod Save the Queen”, despre Ducele de Sussex și felul în care o integrează și acum pe mama sa în viața sa.

Expertul regal a detaliat: ”Influența Dianei a durat mai mult decât își poate cineva imagina, iar asta fiindcă urmașii săi nu au uitat-o niciodată și îi organizează concerte în memoria sa. Harry însuși a declarat că nu ia decizii fără a se consulta cu ea la nivel spiritual. Prin comportamentul său, Diana a realizat ceva măreț pentru familia regală: a adus latura umană în cadrul acesteia. Nu a continuat tradițiile seci ale pălăriilor și mănușilor, ci a arătat că regalii au și ei drame și suferințe. Practic, Prințesa a actualizat percepția oamenilor vizavi de regalități.”, a subliniat Morton.

Urmând calea trasată de mamă, și Harry și-a urmat inima. După ce aleasa sa nu s-a simțit confortabil la Londra, Ducii de Sussex au luat decizia istorică de a-și urma inima, cu riscul de a deveni ”oile negre” ale familiei regale. Și-au renunțat la îndatoririle și beneficiile pe care le are un membru regal activ. S-au mutat în SUA, iar Jubileul de Platină a fost revenirea timidă, însă cu rezultate nu fabuloase și nici notabile în ceea ce privește o reapropiere reală de monarhia britanică. Ba chiar au plecat intempestiv, după o prezență discretă pe tot parcursul Jubileului.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

printul louis (6) jpg
Charles, Profimedia jpg
Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene în Alsace Foto Casa Regala 1 jpg
Regina Maxima și Regele Willem Alexander fac voluntariat, Profimedia (7) jpg
Zara înainte și acum foto Profimedia jpg
Kate Middleton și Louis, Getty jpg
FotoJetSpencer Kate jpg
Lady Ghika St  Patrick's Day Parade Profimedia (4) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințul William și Regina Camilla la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (1) jpg
FotoJetWales (1) jpg
Regele Philippe al Belgiei si fiica lui, Pintesa Elisabeta  cu Barack Obama   Vlad Vanderkelen, Casa Regala belgiana jpg
Kate Middleton Charlotte George Louis
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Printesa Kate Middleton si Rose Hanbury   profimedia 0292149978 jpg
Kate Middleton bucle (2) jpg
Prințesa Diana și Prințul william  foto   GettyImages jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, Profimedia (3) jpg