Prințul Harry nu ia nicio decizie fără a se consulta cu spiritul Prințesei Diana. Cine a făcut această declarație

27 iunie, 2022
Prințesa Diana cu Harry și Will (4) jpg

Andrew Morton, biograful Prințesei Diana, a dezvăluit că Harry vorbește cu spiritul răposatei și regretatei sale mame.

Lady Di s-a stins fulgerător în fatidicul accident de la Paris, când micul Harry avea doar 12 ani, o vârstă mult prea fragilă pentru a rezista unei asemenea vești. În repetate rânduri, Prințul a recunoscut că moartea mamei sale a fost devastatoare pentru el și buna sa dezvoltare.

Prințesa Diana cu Harry și Will (7) jpg

Și Prințul William a suferit enorm, însă el a fost mai mare și cu o structură mult mai calculată, seamănă foarte bine cu Regina Elisabeta. Însă fiul cel mic al Dianei a găsit din tinerețe această formulă care l-a ajutat să treacă mai bine peste provocările vieții, el fiind mai sensibil, întocmai ca Prințesa de Wales.

stanga
dreapta
Prințesa Diana cu Harry și Will (2) jpg
Prințesa Diana cu Harry și Will (8) jpg
Prințesa Diana cu Harry și Will jpg
Prințesa Diana cu Harry și Will (3) jpg
Prințesa Diana cu Harry și Will (5) jpg
Prințesa Diana cu Harry și Will (7) jpg
Prințesa Diana cu Harry și Will (6) jpg

Andrew Morton a vorbit în podcast-ul ”The Mirror”, ”Pod Save the Queen”, despre Ducele de Sussex și felul în care o integrează și acum pe mama sa în viața sa.

Expertul regal a detaliat: ”Influența Dianei a durat mai mult decât își poate cineva imagina, iar asta fiindcă urmașii săi nu au uitat-o niciodată și îi organizează concerte în memoria sa. Harry însuși a declarat că nu ia decizii fără a se consulta cu ea la nivel spiritual. Prin comportamentul său, Diana a realizat ceva măreț pentru familia regală: a adus latura umană în cadrul acesteia. Nu a continuat tradițiile seci ale pălăriilor și mănușilor, ci a arătat că regalii au și ei drame și suferințe. Practic, Prințesa a actualizat percepția oamenilor vizavi de regalități.”, a subliniat Morton.

Urmând calea trasată de mamă, și Harry și-a urmat inima. După ce aleasa sa nu s-a simțit confortabil la Londra, Ducii de Sussex au luat decizia istorică de a-și urma inima, cu riscul de a deveni ”oile negre” ale familiei regale. Și-au renunțat la îndatoririle și beneficiile pe care le are un membru regal activ. S-au mutat în SUA, iar Jubileul de Platină a fost revenirea timidă, însă cu rezultate nu fabuloase și nici notabile în ceea ce privește o reapropiere reală de monarhia britanică. Ba chiar au plecat intempestiv, după o prezență discretă pe tot parcursul Jubileului.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg