Prințul Harry o aseamănă pe Meghan Markle cu mama sa: ”Au aceeași încredere”

13 decembrie, 2022
Ducii de Sussex, insert Diana jpg

Prințul Harry vede multe asemănări între Meghan Markle și Prințesa Diana. Ducele de Sussex a vorbit în noul documentar Netflix ”Harry & Meghan” despre soția sa, dezvăluind că are aceeași încredere și empatie ca regretata sa mamă.

Nu e un secret pentru nimeni că Prințul Harry a fost devastat de moartea fulgerătoare a Prințesei Diana, îndrăgita sa mamă. Faptul că a rămas fără ea de la o vârstă fragedă l-a traumatizat foarte mult și nu a ezitat să dezvălui, de-a lungul timpului, multele probleme psihologice cu care s-a confruntat, inclusiv depresie severă. Așa că nu ne mirăm că poate la nivel subconștient și-a căutat o parteneră care să semene cu mama, prima sa iubire. Și recunoaște fățiș Prințul Harry, o adoră pe Meghan tocmai fiindcă este nesupusă și rebelă ca Lady Diana.

”O parte mare din Meghan, așa cum este ea acum, văd cât este de asemănătoare cu mama.”, mărturisește, Prințul Harry, emoționat. ”Are aceeași compasiune, aceeași empatie, aceeași încredere. E această căldură specifică, o trăsătură comună.” Putem adăuga, și modul în care Meghan Markle nu a fost înțeleasă de monarhie se aseamănă mult cu cazul Dianei.

Iar apoi, ducele sintetizează: ”Știu că în lume există oameni care sunt în profund dezacord cu ce am făcut și cum am făcut-o, dar am știut că sunt dator să fac totul ca să-mi protejez familia. Mai ales după ce s-a întâmplat cu mama. N-am vrut ca istoria să se repete.”, a elucidat Prințul Harry misterul. Nu au plecat ca să-și arate mușchii, ci doar ca să se protejeze, a fost un scut transparent, de care subconștientul lui Harry avea atâta nevoie.

Este minunat că verbalizează și conștientizează totul. Cumva ca să închidă gurile rele, Ducii de Sussex transmit că mult controversatul documentar nu e făcut ca să lovească în cineva, ci mai degrabă ca să-și justifice acțiunea atât de condamnată de mulți, de a părăsi familia regală în 2020.

Foto: Getty și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Camilla  foto   GettyImages jpg
Ducii de Sussex și Lilibet PNG
Președintele ucrainean Volodimir Zelenski, primit la Palatul Buckingham de regele Charles al III-lea (foto: Twitter / The Royal Family)
kate si william
Regina Margrethe a II a a Danemarcei trebuie sa treaca printr o operatie la coloana   pagina oficiala (6) jpg
Kate Middleton în vizită la Preet Chandi, după expediția sa în Antarctica, Getty (6) jpg
Sara Parker Bowles, Tom Parker Bowles si Regina Camilla   profimedia 0121576076 jpg
Regina Letizia și Regele Felipe al Spaniei, în ultima zi a vizitei oficiale în Angola (4) jpg
Prințesa Amalia GettyImages 1461791344 jpg
Prințesa Charlene și confidenta ei  foto   Profimedia jpg
Kate si Camilla rosu jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Printul Harry mesaj WellChild jpg
Printul Edward si Contesa de Wessex Sophie   profimedia 0746501122 jpg
sarah ferguson jpg
kate middleton meghan markle pippa jpeg
harry si meghan jpg
Regina Letizia a Spaniei, în vacanta (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}