"Prinţul Harry regretă interviul cu Oprah şi decizia lui de a părăsi familia regală". Cine face această afirmaţie?

5 mai, 2021
1 meghan markle mama de fetita 2 jpg jpeg

Cei care îl cunosc pe Harry ştiu că acesta este un tip care acţionează impulsiv.

Prinţul Harry a fost atât de furios şi rănit de modul în care a fost tratată soţia sa de către familia regală, încât s-a folosit de interviul acordat lui Oprah Winfrey pentru a se elibera de toată această frustrare. Însă, acum, mai ales după ce a experimentat moartea bunicului său, Prinţul Philip, acesta a ajuns să regrate acţiunea sa, ba chiar se simte ruşinat. Este ceea ce crede un expert regal care îl cunoaşte foarte bine pe prinţul de 36 de ani. 

Duncan Larcombe, autor al biografiei Prince Harry: The Inside Story, susţine că a fost foarte apropiat de Ducele de Sussex din postura sa de editor regal şi-l descrie ca fiind impulsiv, având chiar el o poveste personală de genul acesta cu Harry. 

4 profimedia 0606201153 jpg jpeg
stanga
dreapta
4 profimedia 0606201153 jpg jpeg
1 meghan markle mama de fetita 2 jpg jpeg

Este un tip impulsiv, îşi arată imediat emoţiile. Vede roşu în faţa ochilor când este furios. Am avut o neînţelegere o dată cu el, dar după ce fratele lui, William, a intervenit şi i-a explicat totul, s-a calmat, şi-a cerut scuze şi am băut câte o bere împreună, a explicat acesta pentru revista Closer. 

Duncan crede că s-a întâmplat la fel şi-n cazul interviului acordat de el şi de Meghan Markle lui Oprah. A fost rănit şi furios în legătură cu experienţa lui Meghan cu familia regală şi s-a folosit de interviu pentru a se răzbuna. Dar după ce s-a întors acasă, sunt sigur că i-a părut rău, a regretat şi s-a simţit penibil. Acum, trebuie să facă faţă consecinţelor. Cred că regretă că a acordat acel interviu şi poate şi decizia lui de a părăsi familia regală.Recente pe Ok! Magazine

kate41 jpg
kate86 jpg
printesa charlene (8) jpg
kate middleton profimedia 0705251387 jpg
diana55 jpg
leonor profimedia 0705050993 jpg
char3 jpg
charles80 jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
leonor sofia profimedia 0704820910 jpg
FB 00 Charlene jpg
Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg