Prin┼úul Harry s-a ├«ntors ├«n California, la Meghan ┼či la fiul lui, Archie, cu o zi ├«nainte de aniversarea reginei. De ce n-a mai r─âmas al─âturi de bunica sa?

21 aprilie, 2021
4 profimedia 0606201153 jpg jpeg

După o săptămână petrecută în Anglia natală, Prinţul Harry s-a întors la familia lui din California.

Din păcate, asta s-a întâmplat chiar de ziua bunicii sale, Regina Elisabeta, mulţi sperând că Harry va mai sta în Regat pentru a-i fi alături suveranei la această aniversare tristă, după dispariţia Prinţului Philip.

Numai c─â prin┼úul de 36 de ani a ajuns deja acas─â, ├«n Montecito, ma┼čina acestuia fiind z─ârit─â la por┼úile re┼čedin┼úei Ducilor de Sussex ├«nc─â din aceast─â diminea┼ú─â. Asta ├«nseamn─â c─â Harry a plecat ieri spre America, la dou─â zile dup─â ce a participat la ├«nmorm├óntarea bunicului s─âu. Harry s-a ar─âtat ner─âbd─âtor s─â se ├«ntoarc─â la so┼úia sa ├«ns─ârcinat─â ├«n ┼čapte luni, Meghan Markle, ┼či la fiul lor de doi ani, Archie, l─âs├ónd ├«n urma lui probleme de familie ├«nc─â nerezolvate.

1 harry jpg jpeg
stanga
dreapta
1 harry jpg jpeg
4 profimedia 0606201153 jpg jpeg
3 profimedia 0606209261 jpg jpeg

Chiar dac─â acesta a avut o discu┼úie ├«n privat cu tat─âl s─âu, Prin┼úul Charles, ┼či cu fratele mai mare, Prin┼úul William, legat─â de declara┼úiile lui ┼či-ale lui Meghan ├«n interviul acordat cu Oprah, nu se ┼čtie dac─â ├«nt├ólnirea celor trei a avut ┼či un rezultat pozitiv. Cei trei au discutat timp de trei ore, iar Charles a vrut s─â fie ┼či William de fa┼ú─â, pentru a nu mai exista interpret─âri ale unor anumite cuvinte.

3 profimedia 0606209261 jpg jpeg

Conform reglement─ârilor sanitare, Harry a fost nevoit s─â mai fac─â un test Covid ├«nainte de a se ├«mbarca ├«n avionul spre America ┼či, odat─â ajuns, este posibil s─â se autoizoleze de familia sa pentru o perioad─â de zece zile. Acest─â cerin┼ú─â este doar o recomandare, nu ┼či o obliga┼úie, ca ├«n Anglia.

Foto: Profimedia, Dailymail.co.ukRecente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prin┼úesa mo┼čtenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prin┼úul mo┼čtenitor Frederik al Danemarcei ┼či prin┼úesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prin╚Ťesa Beatrice de York ╚Öi so╚Ťul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg