Prinţul Harry se temea că nu se va însura niciodată, după eşecurile cu Chelsy Davy şi Cressida Bonas

26 noiembrie, 2021
1 profimedia 0257963874 jpg jpeg

Prinţul Harry s-a temut că nu se va căsători niciodată după angoasele fostelor sale iubite, Chelsy Davy şi Cressida Bonas, cu presa.

Este ideea pe care o susţine editorul regal Roya Nikkhah într-un nou documentar BBC. Se pare că actuala soţie a prinţului, Meghan Markle, nu este singura care se plânge de tratamentul abuziv al presei în ceea ce o priveşte.

Relaţiile lui Harry cu Chelsy Davy şi Cressida Bonas au fost, de asemenea, afectate de lumina reflectoarelor, potrivit unui nou documentar BBC, Prinţii şi presa, în care se vorbeşte despre Prinţii Harry şi William, partenerele acestora şi relaţia lor cu presa. După ce legăturile amoroase ale lui cu Chelsy şi Cressida s-au încheiat ‒ ceea ce s-a datorat în parte faptului că acestea nu au reuşit să facă faţă presiunii regale‒, Harry se temea că n-o să aibă niciodată o familie, în timp ce toţi prietenii lui se aşezau la casa lor.

„În acel moment, Harry avea treizeci de ani. Mulţi dintre prietenii lui se căsătoreau şi aveau familii. Era foarte îngrijorat că el va rămâne pe-afară, pentru că nu reuşea să găsească pe cineva care să accepte presiunea rangului lui”, spune Roya Nikkhah. Harry şi Chelsy Davy, o britanică născută în Zimbabwe, au avut o relaţie cu suişuri şi coborâşuri, între 2004 şi 2011.

Următoarea relaţia serioasă a prinţului a fost cu actriţa Cressida Bonas, care s-a întâlnit cu Harry între 2012 şi 2014, dar care n-a fost pregătită pentru o viaţă în care nu mai putea să aibă intimitate.

Se pare că Meghan Markle a rezistat cel mai bine alături de Harry, cu preţul părăsirii familiei regale şi exilării în State, acolo unde cei doi locuiesc, în prezent, alături de copiii lor, Archie şi Lilibet.



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg