Prințul Harry și-a scos soția la o cină romantică. Locația inedită aleasă de Ducii de Sussex

8 noiembrie, 2022
Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (2) jpg

Cei doi regali au ieșit la o cină romantică în doi, după foarte mult timp în care nu mai fuseseră văzuți.

Numele lor este, în schimb, de mare actualitate, mai ales în Marea Britanie, care așteaptă cu sufletul la gură lansarea cărții bombă ”Rezervă”, scrisă de însuși Prințul Harry.

Prințul Harry sursa  Profimedia jpg

Experții regali se întrec în scenarii legate de cum va fi primită autobiografia mezinului Regelui Charles, mai ales că titlul este sugestiv.

Și iată că Ducii de Sussex au reușit să pună puțin pe pauză tumultul cotidian și să se bucure de o ieșire glam la un restaurant elegant din California, cu un nume atât de sugestiv și inedit: ”Ducesa”

Publicația PageSix relatează în exclusivitate că Meghan Markle și Prințul Harry au fost niște ”oaspeți încântători” ai locației și că au ales să fie foarte discreți în legătură cu ieșirea lor romantică.

O sursă a publicației menționate a povestit că Ducii de Sussex s-au purtat deosebit de agreabil și au fost foarte politicoși cu personalul restaurantului, toată seara.

Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, și Meghan Markle, în vârstă de 41 de ani, s-au simțit excelent în locație mai ales și datorită faptului că toate persoanele de acolo au fost super discrete. Nimeni nu a venit să-i deranjeze sau să îi abordeze în genul ”Te cunosc” sau ”Te admir”. Oamenii se poartă normal și natural cu celebritățile. Au învățat că trebuie lăsate să se bucure de ieșirile lor private, a mai spus sursa.

Chiar dacă nu au avut rezervare și este prima dată când au venit să mănânce la ”Ducesa”, li s-a găsit masă imediat și au savurat împreună jumătate de pui Tandoori. Nu au zăbovit mult, ci s-au grăbit să ajungă cât mai repede acasă la copiii lor, Archie (3) și Lilibet (1).

Meghan Markle a povestit recent în podcastul său “Archetypes” că diminețile la ei sunt foarte agitate, dar că Prințul Harry este exemplar cu copiii și că o ajută enorm. Împreună îi pregătesc pentru grădi, ea este totuși cea care coboară prima, face cafeaua și pachețelele de prânz ale copiilor. Harry îi convinge să coboare din dormitoarele lor confortabile.

Meghan Markle a recunoscut că ea este cea care se ocupă de mesele familiei lor, formată din patru persoane și trei câini.

”Iubesc să le fac micul dejun. E foarte important pentru mine.”, a mai dezvăluit Ducesa de Sussex.

Foto: Getty și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

regina
meghan versus kate jpg
kate
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (1) jpg
Prințul William și Prințesa Kate Middleton (5) jpg
Familia Regala dezbinata la 5 ani de la moartea Regelui Mihai jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
harry si meghan
Lady Susan Hussey  profimedia 0742168522 jpg
Printesa mostenitoare Catarina Amalia a Olandei  RVD Koninklijk Huis si Regele Willem Alexander (2) jpg
harry si meghan profimedia 0742538807 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (1) jpg
harry meghan
kate si william
Meghan Markle, Prințul Harry 4 sursa  Profimedia jpg
familia regala din Monaco
Prințesa de Wales 1 foto  GettyImages jpg
kate si william