Prinţul Harry şi Meghan Markle ar putea rata un eveniment important în Anglia: comemorarea prinţului Philip. Care este motivul

19 ianuarie, 2022
9 har5 jpg jpeg

 Harry şi Meghan Markle ar putea să nu participe la comemorarea Prinţului Philip dacă problema securităţii nu se rezolvă.

 Este de aşteptat ca aceştia să participe la slujba din primăvara anului 2022 pentru răposatul lor bunic, care a murit în aprilie anul trecut, la vârsta de 99 de ani, şi, în cele din urmă, să o prezinte familiei regale pe fiica lor de 7 luni, Lilibet. Dar planurile s-ar putea schimba dacă Ducele de Sussex nu îşi rezolvă problemele cu Guvernul, care nu-l lăsă să plătească pentru protecţia familiei sale în timp ce se află în Marea Britanie.

 Harry vrea să-i aducă pe Lilibet şi pe fiul lui, Archie, în vârstă de 2 ani, în vizită, dar aceştia „nu se pot întoarce acasă deoarece este prea periculos”, spune un reprezentant legal.

stanga
dreapta
9 har5 jpg jpeg
7 har1 jpg jpeg
5 har2 jpg jpeg
4 har3 jpg jpeg
5 harry meg archie si lilibet jpg jpeg

 Harry, 37 de ani, şi Markle, 40 de ani, au propria lor securitate în SUA, dar sursele spun că echipa lor, plătită privat, nu are nicio autoritate în Marea Britanie. „Dacă Harry decide să se întoarcă în Marea Britanie are nevoie de securitate”, spune o sursă regală.

 Deşi Harry şi Markle nu au anunţat niciun plan oficial de călătorie pentru acest an, se prespune că vor participa la acest eveniment. Ar fi pentru prima dată când Lilibet ar putea să o întâlnească pe străbunica Regina Elisabeta şi pe bunicul Prinţul Charles - alături de unchiul şi mătuşa ei, William şi Kate Middleton. Markle nu s-a întors în Marea Britanie de când cuplul a părăsit oficial viaţa regală în martie 2020.

 Harry a participat la înmormântarea defunctului bunicului său în aprilie 2021, dar Markle - care era însărcinată cu Lilibet la acea vreme - a rămas în SUA.