Prinţul Harry şi Meghan Markle l-au dat pe Archie la creşă. Cum s-a adaptat micuţul regal?

4 ianuarie, 2022
3 harry meg archie si lilibet jpg jpeg

Prinţul Harry şi Meghan Markle l-au introdus pe primul lor născut, Archie, în comunitatea din Montecito, acolo unde locuiesc de 18 luni.

Ducii de Sussex au găsit o creşă lângă reşedinţa lor din Santa Barbara, acolo unde l-au dus deja pe Archie şi unde fiul lor se simte foarte bine. Mai mult, mulţi nu ştiu că micuţul roşcat aparţine familiei regale, iar fiul ducilor este tratat ca orice alt copil.

Surse apropiate presei britanice susţin că Harry şi Meghan îl duc şi-l iau în persoană pe fiul lor în vârstă de doi ani de la creşă. "Toţi ceilalţi părinţi au fost foarte prietenoşi cu Harry şi cu Meghan, fără să facă mare caz de cine sunt aceştia.

stanga
dreapta
5 archie jpg jpeg
3 profimedia 0625199892 jpg jpeg
4 sussex 2 jpg jpeg
3 harry meg archie si lilibet jpg jpeg

Iar pentru ceilalţi copii, Archie este unul de-al lor", continuă sursa. Archie, născut în Marea Britanie, pe când ducii făceau încă parte din familia regală, va împlini trei ani pe 6 mai, iar sora lui mai mică, Lilibet, va aniversa un an pe 4 iunie.

De Crăciun, Ducii de Sussex au făcut publică prima fotografie cu mezina lor, Lilibet Diana, într-o felicitare foarte simpatică, în care cei doi apar alături de copiii lor.