Prințul Harry și Meghan Markle s-au reunit iarăși cu familia regală. Ducii de Sussex par devastați

14 septembrie, 2022
Ducii de Sussex în Anglia (2) jpg

Harry și Meghan nu au lipsit de la seara specială în care sicriul regal a ajuns acasă, la Londra, și a fost depus la Palatul Buckingham pentru câteva ore.

Londra a plâns la propriu când Regina a venit în periplul său post-mortem, ultimul drum. De la moartea Maiestății Sale, vremea a dat semne inedite: în seara anunțului decesului, un curcubeu a apărut în fața mulțimii strânse tot în fața Palatului Buckingham. Apoi o imagine cu norii strânși pe cer ce semănau cu suverana s-a viralizat în online.

În Scoția, exact în momentul în care sicriul era purtat pe stradă, o rază de soare a străpuns norii și a luminat sicriul regal.

Aseară, la Londra a plouat, dar asta nu a descurajat populația strânsă pe tot parcursul traseului de la aeroport la Palat.

Regina a fost depusă la Palatul din Londra atât de drag ei și a fost așteptată de fiul său, Regele Charles al III-lea, împreună cu Regina consoartă Camilla. Iar Ducii de Sussex au venit și ei, pentru a se reuni cu toată familia regală la Palat și a o onora pe suverană.

Prințul Harry și Meghan Markle au fost surprinși în mașina care i-a adus la Palat, în haine cernite și vizibil triști și apăsați.

Cert este că-și fac datoria, iar multe voci sunt de părere că s-au împăcat cu familia regală. Rămâne de văzut dacă acest lucru se confirmă, după funeraliile Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg
Letizia în SUA (5) jpg
clar2 jpg
Kate Middleton (5) jpg
Meghan Markle si regina Elisabeta  png
Regii Spaniei (6) jpg
bhutan profimedia 0723909669 jpg
tev jpg
charles901 jpg