Samantha Markle şi-a pus cenuşă în cap în direct la TV! Ce a spus despre Meghan şi Harry?

2 octombrie, 2018
1 samantha markle jpg jpeg

Sora vitregă a lui Meghan Markle a petrecut câteva zile în Marea Britanie şi, printre altele, s-a gândit să o viziteze pe Ducesa de Sussex.

Deşi era conştientă că este aproape imposibil să o întâlnească pe soţia Prinţului Harry fără acordul acesteia, Samantha a sperat, totuşi, că va avea parte de câteva clipe petrecute în intimitate cu Meghan Markle. Deoarece planul ei nu a fost dus la bun sfârşit, sora vitregă a Ducesei de Sussex a mers la o televiziune din Marea Britanie şi a vorbit despre familia regală.

Samantha Markle şi-a cerut scuze public la Channel 5 pentru faptele şi afirmaţiile sale din ultimele luni, declarând că ar fi vrut ca lucrurile să evolueze diferit după ce Meghan s-a căsătorit cu Prinţul Harry. Samantha a Ducesei de Sussex a mai spus că se află în Marea Britanie pentru a pune capăt războiului pe care îl are cu sora ei vitregă şi pentru a face pace cu aceasta.

image

„Îmi doresc ca totul să fi decurs diferit. Vreau să merg mai departe împăcată. M-a deranjat că Meghan l-a ignorat pe tata şi că nu a vrut deloc să vorbim în privat. Când ne-am dat seama că nu ne va răspunde niciodată, am început să facem declaraţii publice“, a spus Samantha Markle.

Întrebată de ce a atacat întreaga familie regală, Samantha a afirmat că nu ar fi făcut acest lucru, însă a simţit că familia ei are de suferit din cauza nunţii dintre Meghan şi Harry şi că numele lor este târât în sacndaluri fără ca ei să îşi dorească acest lucru.

„Îmi cer scuze pentru tot. Îi cer scuze surorii mele, dar şi Prinţului Harry şi întregii familii regale. Mă bucur că a ajuns într-o familie bună şi pe mâinile unui bărbat bun“, a încheiat Samantha Markle.Recente pe Ok! Magazine

Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
Charlene si Albert profimedia 0018360567 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}