Scandalurile cu Regina şi cu presa le-au fost fatale! Meghan şi Harry, decizie radicală: se mută în Canada

11 octombrie, 2019
2 meghan si harry gettyimages 960173986 jpg jpeg

De câteva luni, Ducii de Sussex pare că nu mai au linişte, fiind ţinta permanentă a tabloidelor, care o atacă întruna pe Meghan Markle.

Din cauza jurnaliştilor din Marea Britanie, Prinţul Harry a decis să dea în judecată tabloidele Daily Mail şi The Sun, pe motiv că aceştia inventează subiecte care o au în centrul discuţiei pe soţia lui, doar pentru a o defăima pe aceasta.

Pe lângă problemele pe care le au cu presa, Ducii de Sussex pare că au supărat-o destul de tare şi pe Regina Elisabeta, care a fost minţită în nenumărate rânduri de aceştia, cu scopul de a nu se întâlni cu suverana.

După toate problemele pe care le au, Meghan Markle şi Prinţul Harry ar fi luat o decizie radicală: se mută în Canada! Informaţia a fost făcută publică de publicaţia US Weekly, care ar fi vorbit cu un prieten bun al Ducilor de Sussex.

„S-au strâns multe, iar Harry refuză să stea şi să nu facă nimic, în timp ce presa britanică o cercetează pe Meghan şi îi invadează intimitatea. Meghan a lăsat impresia unei femei puternice, dar a fost profund afectată de poveştile negative care s-au scris despre ea. Prinţul Harry se teme că recenta escaladare a intruziunilor presei are impact asupra relaţiei sale cu Meghan, dar şi asupra relaţiei lor cu familia regală şi cu publicul. Ducii de Sussex vor să se mute în altă ţară care face parte din Commonwealth, iar prima variant este Canada“, a spus pentru sursa citată un apropiat al Ducilor de Sussex.Recente pe Ok! Magazine

ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
william84 jpg
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg