Scrisoarea lui Meghan către tatăl său, Thomas, trimisă după ce acesta a acuzat-o că-l ignoră

7 februarie, 2019
1 thomas markle jpg jpeg

Thomas Markle a vorbit în repetate rânduri despre cât de rănit se simte dat fiind faptul că fiica sa, căsătorită în sânul familiei regale britanice, îl ignoră. Însă, acum, s-a aflat că declaraţiile lui sunt false, Meghan răspunzându-i, în scris, tatălui ei.

Potrivit unor surse din cercurile strânse ale noii ducese, strigătele lui Thomas Markle n-au rămas fără ecou, iar Meghan i-a răspuns, printr-o scrisoare, chiar după nuntă. Chipurile, Meghan n-a rămas impasibilă la suferinţa tatălui ei, în ciuda imaginii pe care acesta i-a făcut-o în presă, şi a căutat să ia legătura cu el chiar la scurt timp după ce a avut loc nunta princiară.

Meghan i-ar fi trimis o scrisoare lui Thomas în care îşi mărturisea sentimentele pentru el, dar îl ruga să înceteze să-i distrugă imaginea în presă. ”Tată, am inima sfâşiată. Te iubesc. Am un singur tată. Te rog să încetezi să mă mai victimizezi prin intermediul mass-mediei, pentru a ne putea repara relaţia”, ar fi fost ceea ce Meghan i-ar fi zis în scrisoarea secretă adresată tatălui ei.

Potrivit DailyMaill, scrisoarea aceasta a ajuns, într-adevăr, la Thomas, iar acesta i-ar fi replicat că-şi doreşte o şedinţă foto cu ea. Ulterior, Meghan i-ar fi răspuns din nou, atrăgându-i atenţia asupra faptului că face totul public, fără consimţământul ei. ”Îţi spun că nu vreau să comunicăm prin intermediul presei şi tu asta faci, vrei să comunicăm public. Ai auzit ceva din ce ţi-am zis”?, i-ar fi reproşat Meghan.

Iar dezvăluirile nu se opresc aici. Deşi în luna decembrie Thomas Markle a oferit un nou interviu în care a declarat că s-a lovit de un „zid al tăcerii” din partea Ducilor de Sussex, dar şi că fiica sa şi-a schimbat  numărul de telefon şi că nu mai are cum să intre în legătură cu ea, adevărul este Meghan are acelaşi număr de telefon. Apropiaţii ei spun că tatăl ei n-a încercat nicicând s-o contacteze în privat, prin telefon.Recente pe Ok! Magazine

charles profimedia jpg
Mike și Zara Tindall, Profimedia (2) jpg
meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
camilla 5 profimedia jpg
regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
camilla profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg