Termenul de naştere a fost depăşit cu 1 săptămână. Ce se va întâmpla cu Meghan Markle dacă nu naşte în 48 de ore

6 mai, 2019
1 gettyimages 1091216202 jpg jpeg

Toată Marea Britanie, şi nu numai, aşteaptă cu sufletul la gură naşterea regală. Însă, bebeluşul Sussex se lasă aşteptat...

Termenul de naştere al lui Meghan Markle este depăşit, aşa că planurile iniţiale de naştere ar putea fi schimbate pe ultima sută de metri. Potrivit presei britanice, Ducesa de Sussex plănuia să nască acasă, la Frogmore Cottage, unde locuieşte de mai bine de o lună alături de soţul ei, Prinţul Harry al Marii Britanii. Acest lucru se va schimba, însă, dacă bebeluşul Sussex nu va veni pe lume în următoarele două zile.

Meghan Markle naştere. Va fi dusă la un spital din apropiere

Chipurile, cei care se ocupă de sarcina Ducesei de Sussex o vor sfătui pe aceasta să nască într-un spital, pentru a putea induce naşterea, dacă bebeluşul regal nu va veni pe lume natural în următoarele 48 de ore. Cel mai apropiat spital de Frogmore Cottage este Frimley Park Hospital, din Surrey, aflându-se la o distanţă de 24 de kilometri de reşedinţa lor.

Meghan Markle naştere. Ce e naşterea indusă?

Naşterea indusă are loc când cel care supraveghează sarcina decide că e benefic atât pentru mamă, cât şi pentru copil ca naşterea să aibă loc cât mai curând ori când sarcina este peste termen – aşa cum se întâmplă în cazul lui Meghan Markle.

Potrivit mai multor calcule, sarcina lui Meghan Markle a depăşit deja cu o săptămână termenul de naştere. În acest caz, se va induce travaliul, pentru a evita eventualele riscuri. Potrivit specialiştilor, cu cât durează sarcina mai mult, cu atât fătul va creşte mai mare, ceea ce ar putea produce complicaţii unei naşteri vaginale. În unele cazuri, un copil care se naşte mai târziu, poate să inspire deşeuri fecale pe durata naşterii, ceea ce-i va produce infecţii pulmonare ori probleme respiratorii.

Meghan Markle naştere. Ce riscuri există în cazul naşterii induse?

Dacă bebeluşul Sussex nu va binedispune să vină pe lume natural, doctorii care îi supraveghează naşterea lui Meghan Markle îi vor induce travaliu. Ce riscuri există în acest caz? O naştere prin cezariană, pe care Meghan voia s-o evite, anumite infecţii apărute atât la mamă, cât şi la copil, dar şi probleme ale cordonului ombilical.Recente pe Ok! Magazine

camilla2 william jpg
camilla si kate jpg
charlene de monaco foto profimedia  jpg
Prințul Charles de Luxembourg, Prințul Guillaume și Prințesa Stéphanie (7) jpg
Printul Harry si Meghan Markle in negocieri cu Netflix   Profimedia (1) jpg
meg2 profi jpg
povestea de dragoste dintre Regele Charles al III lea si Regina Consoarta Camilla   Profimedia jpg
harry8  profimedia jpg
meghan si harry profi jpg
Prințul Ioachim și Prințesa Marie ai Danemarcei, cu copiii, Profimedia (11) jpg
Prințesa Charlene de Monaco, Profimedia jpg
Ce mesaj transmite Regina Margareta a Danemarcei, Profimedia (4) jpg
william și kate jpg
meghan instagram jpg webp
regina letizia profimedia 4 jpg
Camilla și Catherine, Profimedia jpg
megan  harry profi2 jpg
Regele Charles, Profimedia (4) jpg