Un copil regal “neutru”? Meghan Markle vrea să-şi crească copilul fără stereotipuri legate de sex. Iată dovada!

2 martie, 2019
1 gettyimages 1132038208 jpg jpeg

Dintre toate încălcările protocolului regal pe care le-a bifat Ducesa de Sussex până acum, creşterea unui copil “fluid” într-una dintre cele mai vechi monarhii din lume va naşte, cu siguranţă, cele mai multe comentarii şi critici.

O sursă din anturajul regal le-a declarat celor de la Vanity Fair că “Meghan a vorbit cu prietenele ei despre naştere şi modul în care ea şi Harry îşi doresc să-şi crească copilul. Cuvântul exact folosit de ea a fost <fluid>”. Se pare că faimosul cuplu regal “nu îşi doreşte impunerea vreunei etichete şi vor avea, prin urmare, o abordare fluidă în ceea ce priveşte sexul bebeluşului lor”, conform sursei respective.  

5 gettyimages 1132039061 jpg jpeg

Dacă apropiatul ducesei n-a detaliat subiectul, există destule detalii prezente la petrecerea dată în cinstea copilului regal, care să clarifice situaţia. “Baby shower-ul din New York a fost neutru din punct de vedere al genului copilului, în ciuda faptului că au existat voci care susţineau că decorul şi suvenirurile ar fi dat de gol sexului bebeluşului regal. Chef Jean-Georges Vongerichten a creat numai preparate din nuanţe neutre la întregul festin”, au declarat cei de la Elle.

Iar noi avem dovada acestui lucru!

Makeup artistul lui Meghan, Daniel Martin, a publicat pe Instagram o fotografie cu câteva dintre dulciurile servite la petrecerea dată în cinstea micuţului sau micuţei care va veni pe lume în aprilie şi, după cum se preconizează, va face mare vâlvă.

8 1111111111111 jpg jpeg

Pentru a pune mai mult gaz pe foc, circulă şi informaţia că viitorii părinţi au decorat deja camera bebeluşului, iar culorile folosite nu sunt roz sau bleu, ci alb şi gri, nuanţe perfect neutre. Oricum, până ne lămurim ce a vrut mai exact Markle să spună cu acea fluiditate sexuală, experţii regali îşi dau şi ei cu părerea.

Conform experţilor regali, copilul Sussex nu va respecta întocmai tradiţiile regale şi asta deoarece mămica lui va alege modul propriu şi personal de a-şi creşte şi educa copilul. Deja sunt destule semne că Meghan va acţiona cum va considera ea cuvenit.

7 gettyimages 1127333755 jpg jpeg

Fostul majordom al Prinţesei Diana, Paul Burrell, e de părere că gravida regală nu va naşte în maternitatea unde soacra ei i-a adus pe lume pe Harry şi pe William sau unde Kate Middleton i-a născut pe cei trei copii ai ei, adică în Lindo Wing. Cu alte cuvinte, rămâne de văzut ce surprize ne rezervă viitoarea mămică regală!Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton, vizită în Kent, Foto Profimedia (2) jpg
Colaj Charlotte Diana, Foto Profimedia jpg
Beatrice Borromeo și Pierre Casiraghi foto profimedia 0808609537 jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu, Regele Felipe al Spaniei si Regina Letizia   Casa Majestatii Sale (2) jpg
Kate Middleton William facultate profimedia 0221704226 jpg
Prințesa Beatrice, Getty jpg
Prințesa Martha Louise a Norvegiei și a deschis o școală de câini utilitari, Profimedia (2) jpg
Maria Carolina si Maria Chiara vs Lady Eliza si Lady Amelia Spencer   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty (4) jpg
Kate Middleton Meghan Markle jpg
Camilla și Charles PNG
Kate Middleton în Leeds, Getty (4) jpg
Printul William si Printul Harry in uniforma   profimedia 0230587986 jpg
Prințesa Anne, Getty (1) jpg
Nicolae si Alina ai României în ținute de gală foto Instagram png
Cei patru regali (12) jpg
Regina Letizia într o rochie Zara foto profimedia 0808446728 jpg
Charles și nepoții Wales, Getty (1) jpg