Un nou interviu al Prințului Harry. Ce declarații a făcut după recenta vizită în UK

20 aprilie, 2022

În ciuda faptului că are renumele de ”oaia neagră” a familiei regale, Prințul Harry face dovada că ține foarte mult la bunica sa.

regina elisabeta harry meghan jpg

Chiar dacă nu mai locuiește în Marea Britanie și mulți l-au condamnat că a plecat cu soția sa în SUA, ducele de Sussex își dorește să știe că Reginei Elisabeta îi merge din plin.

”Vreau să mă asigur că este protejată și înconjurată de persoane benefice”, a spus Harry pentru Hoda Kotb, într-o avanpremieră a interviului de la ”Today” care va fi difuzat astăzi.

Interviul a fost realizat la Jocurile Invictus 2022, la care Prințul a participat în calitate de fondator, însoțit de soția Meghan Markle.

Înainte de a ajunge la deschiderea jocurilor, un eveniment important și neașteptat a avut loc: ducii de Sussex au trecut prin UK, unde s-au văzut scurt cu Regina Elisabeta și cu Prințul Charles, prima dată împreună față în față după doi ani lungi.

Harry a mărturisit în interviu, emoționat: ”A fost minunat să o revăd.”

Suverana care împlinește 96 de ani joi a stârnit îngrijorare de o vreme încoace, după ce a făcut complicații în urma COVID, cu care a fost diagnosticată în februarie. De atunci, a evitat să mai apară în public, inclusiv la celebrarea Paștelui de duminica trecută.

stanga
dreapta
printul harry si meghan markle
printul harry si meghan markle
regina elisabeta harry meghan jpg
meghan markle harry regina jpeg

Însă potrivit lui Harry, bunica lui e bine, are moralul bun și a fost foarte drăguță în timpul conversației cu el.

”Se simte foarte bine, mereu a fost glumeață cu mine”, a dezvăluit Prințul Harry.

Kobt l-a întrebat dacă a făcut-o din nou să râdă, iar el a încuviințat: ”Da, am făcut-o să râdă. Eu și Meghan am servit ceaiul cu ea. A fost foarte plăcută întâlnirea.”

Din cauza tensiunilor din trecut de la Palat, Harry (37) și Meghan (40) s-au mutat în California în martie 2020 și oficial au demisionat din funcțiile regale anul următor. În prezent, locuiesc în Santa Barbara cu fiul Archie (2) și cu fiica Lilibet Diana, în vârstă de 10 luni.

Harry i-a spus lui Kotb: ”Acum, pentru mine, acasă este în SUA. Am fost atât de bine primiți, avem o comunitate grozavă în Santa Barbara”, spune Prințul Harry în interviul ”Today”.Recente pe Ok! Magazine

image
disney2 jpg
kate profimedia 0692807835 jpg
Ducesa Catherine jpg
printesa22 jpg
Regina Elisabeta, Charles și Diana jpg
letizia profimedia 0692223665 jpg
asta7 jpg
profimedia 0691364927 jpg
chelsy davy profimedia 0257963874 jpg
megi92 jpg
elisabeta profimedia 0691649232 (1) jpg
leti10 jpg
regina profimedia 0690948732 jpg
Regina Elisabeta jpg
William vizită Glasgow jpg
FotoJetDukes jpg
stephanie2 jpg