Un nou interviu bombă la Oprah? Harry și Meghan, surprinși în drum spre celebra realizatoare

28 iunie, 2022
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg

Ducii de Sussex au fost văzuți în timp ce s-au deplasat la domiciliul de peste 100 milioane de dolari al celebrei realizatoare, din Montecito.

Cotidianul DailyMail publică imagini în exclusivitate cu Prințul Harry la volanul luxosului său SUV Range Rover, flancat desigur de agenți de securitate în trafic, căci ducele ține enorm la siguranța sa și a familiei sale, în dreapta a stat actrița Janina Gavankar, o apropiată a lui Oprah, iar în spate, serioasă, dar vorbăreață, Meghan Markle. Nu se cunoaște dacă vreunul dintre cei mici, Archie sau Lilibet se aflau pe bancheta din spate a automobilului. Cei doi duci sunt îmbrăcați casual, Harry poartă ochelari de soare și șapcă, iar Meghan este nemachiată, însă în imaginile surprinse de fotoreporteri, pe chipurile lor parcă domnește îngrijorarea.

2 interviul la oprah profimedia 0596137894 jpg jpeg

Nu se știe motivul vizitei, cuplul regal este apropiat de Oprah, însă nu s-au vizitat de mult.

1 oprah jpg jpeg

Acum, la nici o lună de la revenirea din Marea Britanie, ducii merg iarăși la faimoasa realizatoare de talk show-uri, autoarea interviului bombă din martie 2021, care a făcut înconjurul lumii. Aici Ducii de Sussex și-au pus sufletul pe tavă și au dezvăluit lucruri care au discreditat într-o oarecare măsură anumiți membri ai familiei regale britanice. Aici a fost locul în care Meghan a povestit că unul dintre cele mai marcante episoade pentru ea a fost că unul dintre regali a întrebat-o cu îngrijorare ”oare ce culoare crede că va avea Archie”, aruncând o pată a discriminării în familia regală britanică.

A existat atunci un lucru contradictoriu între cei doi duci. Harry a spus că acest lucru s-a întâmplat înainte ca ei doi să se logodească, Meghan a susținut că episodul nefericit a avut loc când ea era deja însărcinată.

Tot atunci s-au plâns că Prințul Charles nu-i mai sprijină financiar și că nu mai sunt protejați de Metropolitan Police, iar Meghan a dezvăluit că a trăit episoade triste acolo, iar Ducesa de Cambridge a făcut-o să plângă.

Tot acest zbucium interior i-a determinat să părăsească Anglia și să înceapă o nouă viață în SUA.

Dacă și acum se discută detaliile unui nou interviu, audiența se anunță bombă, mai ales că Ducii de Sussex au informații noi, după ce s-au actualizat în timpul vizitei în Regatul Unit pentru celebrarea Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a. Cei doi însă au plecat val-vârtej din Anglia, ratând ultima și cea mai animată zi a festivității. De asemenea, Harry și Meghan și-au dus fetița pentru prima oară la Regină, iar aceasta a fost prezentă la sărbătorirea unui an de viață al adorabilei micuțe, care este leită tatăl său, Prințul Harry.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg