Va fi palma ce-l va trezi pe Prințul Harry. Experții regali avertizează: ”Pregătește-te de un duș rece!”

22 noiembrie, 2022
Harry și Meghan în pădure, Getty jpg

Singur împotriva tuturor! Părerea generală este că Prințul Harry și-a forțat norocul. La doar trei luni de la decesul mult iubitei sale bunici, singura persoană care a reușit să-l țină cât de cât în frâu, Ducele de Sussex se pregătește de premiera unui documentar ce amenință să pună monarhia britanică pe jar.

Moartea Reginei Elisabeta i-a schimbat perspectiva, însă multe nu s-au mai putut repara, căci producătorii Netflix nu au agreat modificările cerute de Harry și nici măcar amânarea datei de difuzare. Lucrurile sunt clare și data X din ce în ce mai aproape. Așa cum a anunțat publicația Page Six în exclusivitate, documentarul va putea fi văzut pe celebrul canal de streaming începând cu 8 decembrie. Iar totul va culmina cu autobiografia ”Rezervă”, ce va apărea la începutul lunii ianuarie 2023. Este drept, Ducii de Sussex au încasat milioane pentru dezvăluirile proaspete, însă potrivit experților regali, costurile vor depăși încasările.

Previziunile sunt sumbre, în ceea ce îi privește pe Meghan și Harry. Prue MacSween, jurnalistă la Sky News a făcut câteva scenarii pentru Sky News Australia. Experta regală amintește că multă lume este încă sub influența decesului regretatei Elisabeta, un monarh extrem de iubit. Rebeliunea Ducilor de Sussex vine iarăși mult prea repede, iar jurnalista atenționează că Prințul Harry ar putea rămâne mai singur ca niciodată, iar documentarul va fi dușul rece ce-l va trezi pe Harry cu adevărat.

”Netflix vrea să culeagă roadele într-un context atât de favorabil. Funeraliile regale au făcut cel mai bun lobby producțiilor dedicate monarhiei britanice. Iar Prințul Harry e posibil să se trezească în furtună, să realizeze cât de frig și cât de singur este.”

Părerea acestei experte regale se adaugă multor altora care cred la fel. Un fel de, pe românește, și-a dat foc la valiză.

Așteptăm cu nerăbdare dezvăluirile! Meghan a mărturisit în vară, într-un interviu pentru ”The Cut” că documentarul va explora povestea lor de dragoste. Ei s-au căsătorit în 2018. În 2019 au devenit părinții lui Archie, iar în 2021 Lilibet Diana a apărut în viețile lor.

Foto: Profimedia și Getty



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg
Harry și William în uniforme, GettyImages jpg
Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg