Va fi palma ce-l va trezi pe Prințul Harry. Experții regali avertizează: ”Pregătește-te de un duș rece!”

22 noiembrie, 2022
Harry și Meghan în pădure, Getty jpg

Singur împotriva tuturor! Părerea generală este că Prințul Harry și-a forțat norocul. La doar trei luni de la decesul mult iubitei sale bunici, singura persoană care a reușit să-l țină cât de cât în frâu, Ducele de Sussex se pregătește de premiera unui documentar ce amenință să pună monarhia britanică pe jar.

Moartea Reginei Elisabeta i-a schimbat perspectiva, însă multe nu s-au mai putut repara, căci producătorii Netflix nu au agreat modificările cerute de Harry și nici măcar amânarea datei de difuzare. Lucrurile sunt clare și data X din ce în ce mai aproape. Așa cum a anunțat publicația Page Six în exclusivitate, documentarul va putea fi văzut pe celebrul canal de streaming începând cu 8 decembrie. Iar totul va culmina cu autobiografia ”Rezervă”, ce va apărea la începutul lunii ianuarie 2023. Este drept, Ducii de Sussex au încasat milioane pentru dezvăluirile proaspete, însă potrivit experților regali, costurile vor depăși încasările.

Previziunile sunt sumbre, în ceea ce îi privește pe Meghan și Harry. Prue MacSween, jurnalistă la Sky News a făcut câteva scenarii pentru Sky News Australia. Experta regală amintește că multă lume este încă sub influența decesului regretatei Elisabeta, un monarh extrem de iubit. Rebeliunea Ducilor de Sussex vine iarăși mult prea repede, iar jurnalista atenționează că Prințul Harry ar putea rămâne mai singur ca niciodată, iar documentarul va fi dușul rece ce-l va trezi pe Harry cu adevărat.

”Netflix vrea să culeagă roadele într-un context atât de favorabil. Funeraliile regale au făcut cel mai bun lobby producțiilor dedicate monarhiei britanice. Iar Prințul Harry e posibil să se trezească în furtună, să realizeze cât de frig și cât de singur este.”

Părerea acestei experte regale se adaugă multor altora care cred la fel. Un fel de, pe românește, și-a dat foc la valiză.

Așteptăm cu nerăbdare dezvăluirile! Meghan a mărturisit în vară, într-un interviu pentru ”The Cut” că documentarul va explora povestea lor de dragoste. Ei s-au căsătorit în 2018. În 2019 au devenit părinții lui Archie, iar în 2021 Lilibet Diana a apărut în viețile lor.

Foto: Profimedia și GettyRecente pe Ok! Magazine

regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg
kate
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (1) jpg
Prințul William și Prințesa Kate Middleton (5) jpg
Familia Regala dezbinata la 5 ani de la moartea Regelui Mihai jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
harry si meghan
Lady  Susan Hussey   profimedia 0742168522 jpg
Printesa mostenitoare Catarina Amalia a Olandei   RVD Koninklijk Huis si Regele Willem Alexander (2) jpg
harry si meghan profimedia 0742538807 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (1) jpg
harry  meghan
kate si william
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
familia regala  din Monaco
Prințesa de Wales 1  foto   GettyImages jpg
kate si william