Vecinii îi pun la punct pe Harry şi Meghan Markle: „Nici în preajma Reginei nu ni s-a spus să ne comportăm aşa“

30 iulie, 2019
1 printul harry si meghan markle profimedia 0458484252 jpg jpeg

Ducii de Sussex s-au mutat, de câteva luni, la Frogmore, pe domeniul Windsor, însă unii dintre vecinii lor par a fi deranjaţi de apariţia acestora în zonă.

Potrivit jurnaliştilor de la Metro, rezidenţii din zonă au fost invitaţi la o şedinţă în care s-a vorbit despre regulile pe care trebuie să le urmeze în cazul în care se vor întâlni cu Prinţul Harry şi cu Meghan Markle, însă acestea nu au fost deloc pe placul vecinilor Ducilor de Sussex.

„Este extraordinar. N-am mai auzit niciodată aşa ceva. Toată lumea care locuieşte în zonă lucrează pentru familia regală şi ştie să se comporte respectuos. Nici în preajma Reginei nu ni s-a spus să ne comportăm aşa. Suverana e foarte fericită când localnicii o salută“, ar fi spus unii vecini pentru Metro, notează Adevărul.

Dar care sunt regulile care i-au deranjat pe vecinii lui Meghan şi Harry? Din câte se pare, printre acestea ar fi: iniţierea unei conversaţii cu Ducii de Sussex şi lăsarea de scrisori în cutia poştală a cuplului, nimeni nu are voie să se ofere să aibă grijă de bebeluşul Archie sau să-l atingă, iar dacă unul dintre câinii Ducilor fuge la cineva, acea persoană nu are voie să îl atingă.

După apariţia în presă a regulilor pe care trebuie să le respecte vecinii Ducilor de Sussex, reprezentanţii Palatului Buckingham au anunţat că a avut loc o întâlnire cu rezidenţii, însă acestora nu li s-a impus cum să se comporte: „A existat o discuţie cu localnicii pentru ca ei să ştie cum să îi ajute pe cei doi noi rezidenţi cu orice eventuală problemă şi pentru a-i ajuta să se se acomodeze cu noua casă. Nu există nicio listă oficială cu reguli, iar discuţia a fost una relaxată“.Recente pe Ok! Magazine

Caroline și Charlene de Monaco GettyImages 1063451102 jpg
Charles Spencer Amelia Kitty profimedia 0226074243 jpg
Printul Philip, Regina Elisabeta, Barack Obama, Michelle Obama   profimedia 0282411211 jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Beatrice si fiul vitreg Wolfie   profimedia   0746682093 jpg
Charles și Camilla, Profimedia jpg
Printul William in Polonia  profimedia 0764722496 jpg
Camilla Parker Bowles   Profimedia (2) jpg
Kate si William la Anmar Hall din Norfolk   profimedia 0582139462 jpg
Albert și Charlene, Getty (2) jpg
Regina Maxima in Maroc jpg
Harry tatăl surogat profimedia 0292659549 jpg
familia regală britanică  sursa   GettyImages jpg
Lady Amelia Spencer și Greg Mallett (1) (1) jpg
Prințul William și Prințesa Kate, Getty (1) jpg
regina letizia rochie  (1) jpg
Kate Middleton William facultate profimedia 0221704226 jpg
Prințul Harry   Profimedia jpg