Vrea Meghan să fie Kate? Cu rochie ca a ”rivalei” și vizibil mai slabă, ducesa a purtat bijuteria Dianei

7 decembrie, 2022
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (1) jpg

Ducesa de Sussex pare că-i suflă în ceafă rivalei sale de o viață, Kate Middleton. Tot ce face soția lui William este inspirațional pentru Meghan Markle.

Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (6) jpg

Precum cumnata sa, Meghan Markle a început să poarte, la rândul său, unul dintre inelele Prințesei Diana. Iar la Gala Ripple of Hope s-a afișat vizibil mai slabă, tot pe modelul cumnatei sale, dar și cu o rochie asemănătoare, cu umerii goi!

Este drept, pare și o călătorie în timp, în ziua nunții sale cu Prințul Harry, când a avut tot rochie albă și același inel spectaculos, pe post de ”ceva albastru”.

Este nostalgică Meghan Markle după perioada nunții sale? Ducesa a recreat, oarecum, imaginea de la recepția de nuntă din 2018.

La mult așteptata Gală Ripple of Hope 2022, Meg și-a făcut apariția într-o spectaculoasă rochie albă Louis Vuitton, cu umeri goi, cambrată, care îi dezvăluia trupul mlădios, din ce în ce mai subțire. Nu putea să arate mai plinuță decât Kate, nu i-ar fi plăcut asta.

Surpriza a fost inelul cu acvamarin ce a aparținut celebrei sale soacre, regretata Prințesă Diana. Este inelul pe care l-a purtat după încheierea mariajului cu Charles, căci în acea perioadă purta, întocmai ca actuala Prințesă de Wales, celebrul inel cu safire.

Din păcate, orice ar face Meghan Markle să fie vioara 1, nu prea are loc. Prima poziție va fi mereu a Prințesei Kate, lângă primul născut (William), viitorul rege al Angliei. Însă e ceva ce Ducii de Sussex pot face și asta deja nu mai e un secret: pot discredita familia regală cu dezvăluiri incendiare, care sunt așteptate în documentarul Ducilor de Sussex.

Aceștia au pășit foarte încrezători și bine dispuși la mult așteptata Gală Ripple of Hope, părând foarte relaxați, în ciuda faptului că o lume întreagă stă ca pe jar în așteptarea explozivului serial ce le poartă numele.

Cele două trailere ale documentarului cu Ducii de Sussex făcute publice, până acum, de gigantul de streaming Netflix sunt îngrijorătoare pentru familia regală.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

printul louis (6) jpg
Charles, Profimedia jpg
Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene în Alsace Foto Casa Regala 1 jpg
Regina Maxima și Regele Willem Alexander fac voluntariat, Profimedia (7) jpg
Zara înainte și acum foto Profimedia jpg
Kate Middleton și Louis, Getty jpg
FotoJetSpencer Kate jpg
Lady Ghika St  Patrick's Day Parade Profimedia (4) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințul William și Regina Camilla la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (1) jpg
FotoJetWales (1) jpg
Regele Philippe al Belgiei si fiica lui, Pintesa Elisabeta  cu Barack Obama   Vlad Vanderkelen, Casa Regala belgiana jpg
Kate Middleton Charlotte George Louis
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Printesa Kate Middleton si Rose Hanbury   profimedia 0292149978 jpg
Kate Middleton bucle (2) jpg
Prințesa Diana și Prințul william  foto   GettyImages jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, Profimedia (3) jpg