Vrea Meghan să fie Kate? Cu rochie ca a ”rivalei” și vizibil mai slabă, ducesa a purtat bijuteria Dianei

7 decembrie, 2022
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (1) jpg

Ducesa de Sussex pare că-i suflă în ceafă rivalei sale de o viață, Kate Middleton. Tot ce face soția lui William este inspirațional pentru Meghan Markle.

Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (6) jpg

Precum cumnata sa, Meghan Markle a început să poarte, la rândul său, unul dintre inelele Prințesei Diana. Iar la Gala Ripple of Hope s-a afișat vizibil mai slabă, tot pe modelul cumnatei sale, dar și cu o rochie asemănătoare, cu umerii goi!

Este drept, pare și o călătorie în timp, în ziua nunții sale cu Prințul Harry, când a avut tot rochie albă și același inel spectaculos, pe post de ”ceva albastru”.

Este nostalgică Meghan Markle după perioada nunții sale? Ducesa a recreat, oarecum, imaginea de la recepția de nuntă din 2018.

La mult așteptata Gală Ripple of Hope 2022, Meg și-a făcut apariția într-o spectaculoasă rochie albă Louis Vuitton, cu umeri goi, cambrată, care îi dezvăluia trupul mlădios, din ce în ce mai subțire. Nu putea să arate mai plinuță decât Kate, nu i-ar fi plăcut asta.

Surpriza a fost inelul cu acvamarin ce a aparținut celebrei sale soacre, regretata Prințesă Diana. Este inelul pe care l-a purtat după încheierea mariajului cu Charles, căci în acea perioadă purta, întocmai ca actuala Prințesă de Wales, celebrul inel cu safire.

Din păcate, orice ar face Meghan Markle să fie vioara 1, nu prea are loc. Prima poziție va fi mereu a Prințesei Kate, lângă primul născut (William), viitorul rege al Angliei. Însă e ceva ce Ducii de Sussex pot face și asta deja nu mai e un secret: pot discredita familia regală cu dezvăluiri incendiare, care sunt așteptate în documentarul Ducilor de Sussex.

Aceștia au pășit foarte încrezători și bine dispuși la mult așteptata Gală Ripple of Hope, părând foarte relaxați, în ciuda faptului că o lume întreagă stă ca pe jar în așteptarea explozivului serial ce le poartă numele.

Cele două trailere ale documentarului cu Ducii de Sussex făcute publice, până acum, de gigantul de streaming Netflix sunt îngrijorătoare pentru familia regală.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}