Meghan ar fi fost „cea mai populară persoană din lume”, de-ar fi rămas în familia regală. Unde a greșit?

2 aprilie, 2024

Meghan Markle a intrat din nou în vizorul unei comentatoare regale, care este de părere că dacă Ducesa ar fi avut un parcurs firesc în casa regală britanică, mai mult ca sigur ar fi întrecut-o în popularitate pe Kate Middleton.

meghan markle  foto   profimedia jpg

Fosta divă din ”Suits” nu a fost însă croită pentru rigorile regale. Norocul ei este că Prințul Harry a urmat-o și că ale sale convingeri au rezonat cu ale lui. Căci mezinul Regelui Charles s-a simțit și încă se simte o ... ”rezervă”. Exact titlul autobiografiei cu care a dat lovitura pe piață.

Decizia lui Meghan Markle de a părăsi familia regală a fost disecată de o expertă regală, care a susținut că Ducesa de Sussex ar fi putut deveni „cea mai populară persoană din lume”, dacă ar fi rămas.

Ducele și ducesa de Sussex și-au părăsit îndatoririle regale și s-au mutat în SUA în 2020.

Acum, Lady Colin Campbell e de părere că fosta actriță din Suits putea s-o întreacă la popularitate pe Prințesa de Wales. Și cumva, comentatoarea chiar a fost supărată pe deciziile lui Meghan. Foarte vocală, aceasta a afirmat în cadrul unei emisiuni intense de la  GB News America: „Nu cred că Meghan Markle este capabilă să regrete ce-a făcut. Ea nu este Kate, nu știe să învețe din greșeli. Ba mai mult, îi acuză pe ceilalți pentru greșelile ei. Nu este în stare să învețe o lecție și să și-o asume”, afirmă Lady Colin Campbell.

Comentatoarea regală este convinsă de potențialul uriaș de popularitate al Ducesei de Sussex. A menționat că ”ar fi întrecut-o din zbor pe Catherine, dacă ar fi știut să-și joace cărțile.”

Ei bine, Ducii de Sussex au altă părere, pe care și-au exprimat-o în documentarul lor Netflix. Acolo ei par convinși că atinseseră cu adevărat vârful de popularitate și tocmai de aia au crezut la un moment dat că au fost sabotați. Cu alte cuvinte, atât de iubiți erau, încât Firma s-a simțit lezată și a făcut tot ce s-a putut ca să le facă șederea incomodă.

Faptul este însă consumat și greu de crezut că acum, în actuala desfășurare a evenimentelor, Meghan Markle va mai putea vreodată s-o concureze la popularitate pe Kate.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg