Meghan, avertizată în privința lui Kate: „Nu ezită să joace murdar!”

13 iulie, 2023

În încercarea de a-și menține independeța financiară, Ducii de Sussex caută noi proiecte în care să se implice. Acestea îi vor viza oare pe Prinții de Wales? Pentru că Meghan Markle a fost avertizată în privința lui Kate Middleton…

image

În calitate de mămică a trei copii și soția prințului moștenitor, viitoarea regină a Marii Britanii devine tot mai relevantă în cadrul monarhiei britanice, dar și a publicului larg. De fapt, Kate e capabilă de orice pentru a-și apăra familia și statutul pe care și-l menține cu multă muncă încă din 2011, când a intrat în familia regală britanică. Iar cumnata ei nu poate distruge tot ceea ce a construit Prințesa de Wales în tot acest timp.

Trebuie să recunoaștem că Meghan și Prințul Harry și-au bazat „cariera” de după părăsirea familiei regale pe atacurile sistematice asupra monarhiei britanice. Au făcut bani vânzând secrete de la palat. Și, după ce au fost nominalizați ieri la Hollywood Critics Award, pentru documentarul difuzat de Netflix, „Harry & Meghan”, explorează noi oportunități profesionale. Întrebarea este – acestea îi vor viza din nou pe cumnata lui Meghan și pe fratele cel mare al lui Harry?

Kate Middleton e pregătită pentru orice! De fapt, în timp ce Meghan Markle își planifică următorul proiect, nici cumnata ei regală nu stă degeaba. Se pregătește pentru un nou atac asupra ei și-a familiei din care face parte. Iar Ducesa de Sussex a fost avertizată că Prințesa de Wales „nu se teme să joace murdar” dacă se continuă acuzațiile la adresa familiei regale. Cel puțin asta susține un apropiat de-ai regalilor.    

Sursa respectivă a ținut să adauge, în revista Closer, că Kate „este neînduplecată în ceea ce privește protejarea” familiei sale și „nu se teme să răspundă atacurilor pe măsura gravității lor, atât timp cât ea a încălcat deja regula de aur a membrilor familiei regale de-a nu se plânge niciodată de nimic și de-a nu explica nimic”.  

image
Mai multe pentru tine...

Cu alte cuvinte, Meghan trebuie să fie „extrem de atentă” în viitor, e de părere sursa revistei Closer: „Kate n-o să ezite să se apere atât pe ea, cât și restul familiei sale”, a divulgat apropiatul membrilor familiei regale. „Ea a dat dovadă de multă toleranță până acum și a strâns din dinți destul, încât acum vrea să-i transmită un mesaj clar lui Meghan – să dea un pas în spate și să fie cu ochii în patru în ceea ce o privește pe Kate, pentru că ea e pregătită să joace murdar dacă de asta e nevoie”, a conchis sursa regală.  

Foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Edoardo Mapelli Mozzi si Printesa Beatrice   profimedia 0784458836 jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images (1) jpg
Michael Newman Foto Getty Images (1) jpg
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu la serata de Investituri regale la Palatul Regal, Nicu Alifantis decorat cu Ordinul Coroana României în grad de Cavaler   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
femei regale în ținute de toamnă colaj jpg
Regina Matilde știe să joace și biliard   FOTO Casa Regală belgiană (9) jpg
Nepoți Regele Mihai și fiicele sale profimedia 0221961055 jpg
Regalele nordice la Berlin colaj jpg
Regina Letizia, Regele Regele Juan Carlos, Regele Felipe si Regina Sofia   GettyImages 72150834 jpg
Prințesa Muna al Hussein a Iordaniei in Romania cu Majestatea Sa Margareta la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (4) jpeg
Printul William fără Kate Middleton in Singapore jpg
Lidia Thorpe Foto Getty Images jpg
Regina Camilla și Regele Charles foto Getty images jpg
Prințesa Sofia a Suediei colaj jpg
Caroline și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Regele Jigme Khesar al Bhutanului a vizitat cu familia Australia   Casa Regală din Bhutan jpg
Nicolae al României Alina și Eliabeta Karina profimedia 0703687052 jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg