Meghan, avertizată în privința lui Kate: „Nu ezită să joace murdar!”

13 iulie, 2023

În încercarea de a-și menține independeța financiară, Ducii de Sussex caută noi proiecte în care să se implice. Acestea îi vor viza oare pe Prinții de Wales? Pentru că Meghan Markle a fost avertizată în privința lui Kate Middleton…

image

În calitate de mămică a trei copii și soția prințului moștenitor, viitoarea regină a Marii Britanii devine tot mai relevantă în cadrul monarhiei britanice, dar și a publicului larg. De fapt, Kate e capabilă de orice pentru a-și apăra familia și statutul pe care și-l menține cu multă muncă încă din 2011, când a intrat în familia regală britanică. Iar cumnata ei nu poate distruge tot ceea ce a construit Prințesa de Wales în tot acest timp.

Trebuie să recunoaștem că Meghan și Prințul Harry și-au bazat „cariera” de după părăsirea familiei regale pe atacurile sistematice asupra monarhiei britanice. Au făcut bani vânzând secrete de la palat. Și, după ce au fost nominalizați ieri la Hollywood Critics Award, pentru documentarul difuzat de Netflix, „Harry & Meghan”, explorează noi oportunități profesionale. Întrebarea este – acestea îi vor viza din nou pe cumnata lui Meghan și pe fratele cel mare al lui Harry?

Kate Middleton e pregătită pentru orice! De fapt, în timp ce Meghan Markle își planifică următorul proiect, nici cumnata ei regală nu stă degeaba. Se pregătește pentru un nou atac asupra ei și-a familiei din care face parte. Iar Ducesa de Sussex a fost avertizată că Prințesa de Wales „nu se teme să joace murdar” dacă se continuă acuzațiile la adresa familiei regale. Cel puțin asta susține un apropiat de-ai regalilor.    

Sursa respectivă a ținut să adauge, în revista Closer, că Kate „este neînduplecată în ceea ce privește protejarea” familiei sale și „nu se teme să răspundă atacurilor pe măsura gravității lor, atât timp cât ea a încălcat deja regula de aur a membrilor familiei regale de-a nu se plânge niciodată de nimic și de-a nu explica nimic”.  

image
Mai multe pentru tine...

Cu alte cuvinte, Meghan trebuie să fie „extrem de atentă” în viitor, e de părere sursa revistei Closer: „Kate n-o să ezite să se apere atât pe ea, cât și restul familiei sale”, a divulgat apropiatul membrilor familiei regale. „Ea a dat dovadă de multă toleranță până acum și a strâns din dinți destul, încât acum vrea să-i transmită un mesaj clar lui Meghan – să dea un pas în spate și să fie cu ochii în patru în ceea ce o privește pe Kate, pentru că ea e pregătită să joace murdar dacă de asta e nevoie”, a conchis sursa regală.  

Foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  GettyImages jpg
Kate și William i au avut ca oaspeți în 2019 pe Regele Felipe și Regina Letizia, Foto Getty Images (4) jpg
Alina Maria și Nicolae al României alaturi de cei doi copii foto Facebook jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles, Regina Camilla si Ducesa Sophie la Trooping the Colour 2024   profimedia 0881838195 jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Charlotte și Kate, Profimedia (1) jpg
Charles și Camilla la deschiderea de stat a Parlamentului, 17 iulie 2024, GettyImages (1) jpg
Felipe Juan Froilán FOTO Profimedia jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Familia Regala din Bhutan in desertul din Mongolia   Casa Regala jpg
Meghan Markle, Regele Charles și Prințul William  foto   Profimedia jpg
Pippa Middleton la Wimbledon profimedia 0889645741 jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Guernsey   Casa Regala (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   GettyImages jpg
Sarah Ferguson, GettyImages jpg
Alina și Nicolae ai României Facebook jpg
Camilla și Charles, GettyImages (1) jpg
Leonor si Sofia mici in copilărie Instagram jpg