Meghan iubește salsa de când era la facultate. O fostă colegă a publicat o fotografie inedită cu ducesa

27 august, 2024

Meghan Markle a luat lecții de salsa la facultate. Avem fotografia doveditoare de la universitate. Ducesa a avut specializare în teatru și relații internaționale, la Universitatea Northwestern.

FotoJet Sussex (1) jpg

Actuala Ducesă de Sussex a dansat salsa cu mult înainte de călătoria ei în Columbia. În acest cvasi-turneu regal, Meghan și Harry i-au încântat pe fanii regali cu mișcările lor. Potrivit utilizatorului Instagram Iris Amador, actrița a luat lecții de salsa când era la facultate.

Pe 17 august, Iris a distribuit o fotografie din tinerețea Ducesei și a menționat că e de pe vremea facultății. Imaginea o înfățișează pe Meghan Markle îmbrăcată în blugi și cu o maletă, în timp ce aștepta gânditoare pe o canapea.

Meghan la facultate PNG

„Ducii de Sussex vizitează Columbia, inclusiv #Cali, capitala mondială a salsa – muzică și dans pe care Meghan Markle le iubește, cu care am împărțit cursuri de salsa la universitate”, a scris Iris în spaniolă, în dreptul fotografiei.

„Lecții de salsa cu viitoarea viitoare #DuchessOfSussex, la facultate”, a adăugat Iris. „#HarryAndMeghanInColombia #MeghanMarkle #SalsaLessons @northwesternu acum mulți ani!”

Absolventa Universității Northwestern și-a etalat recent mișcările caliente de salsa în timpul recentei călătorii pe care ea și Prințul Harry au avut-o în Columbia. În a patra zi a vizitei lor, Ducele și Ducesa au vizitat Unidad Recreativa El Vallado, unde au participat la spectacole de salsa și hip hop de la Jóvenes en Cali, o organizație de tineret din oraș, și li s-au alăturat pe ringul de dans.

Harry și Meghan, salsa în Columbia PNG

Aici, Meghan Markle și Prințul Harry au oferit o adevărată demonstrație a iubirii lor luni, în timpul turneului lor de patru zile în Columbia.

Meghan și Harry s au sarutat în Columbia PNG

Ducii de Sussex au împărtășit un sărut dulce pe măsură ce dansau cu bucurie salsa în timpul vizitei lor la centrul de tineret Jóvenes en Cali, așa cum observăm în imaginile postate chiar pe site-ul sussex.com. A fost o apariție plină de energie.

Iar turneul, un adevărat succes. Meghan Markle a impresionat cu amabilitatea sa, dar și cu ținutele șic și scumpe.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Alma, cainele Majestatii Sale Margareta, rasfatata Familiei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpg
Charlene și Albert de Monaco 2 profimedia 0906081891 jpg
Regele Willem Alexander, Profimedia (1) jpg
Marea Ducesa Maria Teresa de Luxemburg si Marele Duce Henri cu Printul Guillaume, Printesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois la Cabasson, Var   Marea Curte Ducala (10) jpg
Marius Borg cu Printul Sverre Magnus, Printesa Ingrid Alexandra, Printul Haakon si Printesa Mette Marit   GettyImages 1403308131 jpg
Kate melancolică PNG
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0906046927 jpg
Ducii de Sussex în Montecito, Harry și Meghan, Instagram (2) jpg
kate middleton rochie foto profimedia jpg
Prințul William Foto Getty Images (7) jpg
Kate Middleton, Meghan Markle  GettyImages jpg
Charles Spencer și Diana în tinerețe, Profimedia (1) jpg
nunta in Norvegia Printesa Martha Louise si Durek Verret   profimedia 0903551664 jpg
Alina a României colaj jpg
nasii Camille Gotlieb si Michael Ducruet cu Marie Ducruet si Louis Ducruet la botezul lui Victoire Ducruet, nepoata Printesei Stephanie de Monaco   Instagram jpg
Carole și Michael Middleton  (2) png
Regina Letizia Foto Profimedia jpg