Meghan, Kate, Zara, Beatrice sau Eugenie? Cine are trăsăturile fizice perfecte?

6 martie, 2018
fete perfecte jpeg

Meghan Markle este cea mai atrăgătoare femeie de la Palatul Buckingham... conform ştiinţei. Ei bine, da, există şi astfel de topuri în Marea Britanie, iar viitoare soţie a Prinţului Harry ar avea, în concepţia unor specialişti în chirurgie estetică, cea mai armonioasă faţă. Asta comparând-o cu celelalte femei tinere de la casa regală britanică, şi anume Kate Middleton, Zara Phillips, Prinţesa Beatrice şi Prinţesa Eugenie.

Luând ca reper un raport perfect al dispunerii şi formei ochilor, nasului şi bărbiei pe faţa feminină, chirurgul Julian De Silva, citat de DailyMail.co.uk a făcut un clasament al trăsăturilor faciale ale celor cinci membre ale familiei regale. Iată topul!

Primul loc:

Meghan Markle: 87.4 % perfectă

image

Părerea expertului: Meghan are un nas aproape perfect sculptat, cu un scor de 98.5 %, poziţia ochilor este cum trebuie şi, în plus, are o bărbie superbă şi feminină, în formă de V sau de inimă.

Locul doi: 

Kate Middleton: 86.8 % perfectă

image

Părerea expertului: Kate are un spaţiu perfect între nas şi buze şi altul la fel de armonios între ochi. A punctat mai puţin decât Meghan din cauza bărbiei şi a liniei maxilarului, mai puţin apropiate de cele perfecte. 

Locul trei:

Zara Phillips: 81.6 % perfectă

image

Părerea expertului: Zara este o femeie frumoasă, însă a obţinut un scor mai slab din cauza formei bărbiei şi a spaţiului cam apropiat dintre ochi. 

Locul patru:

Prinţesa Beatrice: 80.7 % perfectă

image

Părerea expertului: Beatrice a punctat cel mai mult datorită formei perfecte a nasului său, dar, pe de altă parte, bărbia ei este cel mai puţin armonioasă.

Locul cinci:

Pinţesa Eugenie: 79.3 % perfectă

image

Părerea expertului: Prinţesa are de departe cel mai scăzut scor din cauza formei buzelor, şi anume 68.3% -  cu 12 puncte mai puţin decât celelalte. Pe de altă parte, ea a adunat puncte datorită altor trăsături, precum poziţia ochilor.Recente pe Ok! Magazine

duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg
Letizia și Felipe în vacanță (2) jpg
Prinţesa Martha Louise a Norvegiei s-a logodit cu şamanul american Durek Verrett foto instagram
kate middleton profimedia 0711051438 jpg
Charlotte și Will PNG