Meghan l-a băgat la dietă pe Harry înainte de nuntă. Cât a slăbit acesta?

1 mai, 2018
harry jpeg

Ca oricare alţi miri, Meghan şi Harry îşi doresc să arate cât mai bine în ziua nunţii lor. De aceea, viitoarea mireasă a stabilit câteva reguli foarte stricte în ceea ce priveşte sportul şi alimentaţia, şi-l face şi pe Harry să le urmeze!

Harry a slăbit cel puţin 3 kg

Potrivit presei britanice, prinţul roşcovan a slăbit deja trei kilograme, ceea ce e destul de mult dat fiind faptul că Harry este un bărbat înalt şi destul de slab. Însă, ”bridezilla” vrea mai mult de la Harry. Vrea ca acesta să renunţe la mâncare nesănătoasă şi să-şi cureţe obieceiurile alimentare.

Aşa se face că Harry a ajuns să dea la o parte carbohidraţii şi mâncărurile procesate şi să consume tot mai multe fructe şi legume. ”Meghan i-a schimbat complet alimentaţia lui Harry. Îl face să consume mai multe sucuri. Şi-au cumpărat un storcător de top şi-l pune să consume multe smoothie-uri de legume şi fructe. Îl încurajează şi să renunţe la carne”, spune o sursă din anturajul lor.

Meghan face yoga

Cât despre Meghan, aceasta respectă cu stricteţe o dietă şi face sport ori de câte ori poate. Ea este pasionată de yoga, dar şi de pilates. Ba mai mult, când are timp, lui Meghan îi place să alerge prin grădinile Palatului Kensington, care se află în apropierea casei lor.

Nunta lui Meghan şi-a lui Harry va avea loc pe 19 mai.Recente pe Ok! Magazine

7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg