Meghan, la capătul puterilor? Prințul Harry și prietenii ei se tem c-a ajuns iarăși într-un punct critic

28 august, 2023

Meghan Markle dă semne că a ajuns iarăși într-un punct critic al vieții sale. Este nevoită s-apeleze la tot sprijinul pe care prietenii săi i-l pot oferi, iar Prințul Harry este foarte îngrijorat din pricina ei.

Meghan Markle, tristă pe stradă, după anunțul întreruperii contractului cu Spotify, 16 iunie 2023, Foto Profimedia (7) jpg

 Meghan Markle și-a pus prietenii pe jar, iar Harry își face griji pentru ea. Ducesa pare la capătul puterilor! Din nou.

Probabil că la un anume punct, vom urmări confesiunile acestei periode în cadrul vreunui documentar. Până atunci, nu putem decât să notăm ce susțin experții regali, care urmăresc situația îndeaproape.

meghan markle 1 jpg

Ducesa a apărut în ultimul timp în imagini alături de prietene, lucru pe care îl face, potrivit unui specialist regal, atunci când se află într-o stare dificilă.

Meghan selfie jpg

Aparent, Ducesa de Sussex ar fi epuizată psihic, lucru care îl îngrijorează maxim pe iubitorul său soț, Prințul Harry. Cei doi nu o duc excepțional de când a apărut autobiografia ”Rezervă” în ianuarie 2023, scrie tabloidul Express.

Se pare că Prințul Harry este ”foarte îngrijorat” pentru soția sa, care ”ar suporta un stres imens”. Este adevărat, s-a văzut și în documentarul ”Harry&Meghan”, cei doi au această tendință de a exagera lucrurile. Și pe fondul scăderii drastice a popularității Ducilor de Sussex inclusiv în America, Ducesa s-ar simți cumva nesigură. De aceea se înconjoară de prieteni, dar face și lucruri neprevăzute, cum ar fi să apară în palton, la 30 de grade, ca să mascheze un plasture anti-stres care oricum s-a văzut.

Potrivit unui expert în relații, Meghan Markle primește „sprijin emoțional de la prieteni”.

Expertul în relații Louella Alderson a spus că Meghan se bazează pe prietenele sale pentru sprijin emoțional, din cauza „presiunilor cu care se confruntă în viața de zi cu zi”.

Expertul a mai adăugat că epuizarea ducesei ar fi venit pe un fond de devalorizare, potențată de scăderea în sondaje, de eșecul Spotify și ne interminabilele critici media, la care este foarte sensibilă. Este clar un an mai dificil pentru ea. Însă dă semne că vrea să se reinventeze, mizând astfel pe o altă formă de succes. Căci revine în trecut și vrea să-și redeschidă site ul de lifestyle pe care îl deținea. Mai mult, Meg plănuiește o surpriză și mai mare, se pare că ar avea intenția de a-și reactiva contul de Instagram.

Foto: Profimedia și GettyRecente pe Ok! Magazine

Regele Juan Carlos si Fernando Alonso la Marele Premiu al Bahrainului  profimedia 0852942308 jpg
Prințesa Diana sursa  GettyImages jpg
meghan markle gettyimages jpeg
Kate Middleton (55) jpg
Regele Harald al Norvegiei  Casa Regala norvegiana (1) jpg
Regele Charles s a externat, Camilla i a stat alături, Getty (3) jpg
Regina Camilla (7) jpg
Regele Felipe și Regina Letizia ai Spaniei (2) jpg
Kate Middleton jpg
Meghan Markle și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Meghan Markle, Getty (11) jpg
Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei  profimedia 0851678162 jpg
Meghan Markle sursa  profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei prinscreen daily mail png
Prințul William cu Renee Salt, supraviețuitoare a Holocaustului foto  GettyImages jpg
Prințesa Beatrice în argintiu jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2032788897 jpg
Kate Middleton foto  Profimedia jpg