Sondaj politic șocant: Meghan Markle are șansa a doua la viitoarele alegeri prezidențiale

9 august, 2022

Se pare că ambițiile politice ale Ducesei de Sussex au început să fie susținute și de către public. Mai mult, Meghan Markle este o opțiune din ce în ce mai viabilă pentru partidul democrat american, dac-ar fi să luăm în calcul un sondal de opinie recent.

Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg

Potrivit sondajului Democracy Institute/Express.co.uk, Ducesa de Sussex este a doua cea mai populară alegere în ceea ce privește femeile democrate care ar putea candida la alegerile prezidențiale din 2024.

Majoritatea comentatorilor cred că ea se va confrunta cu un Donald Trump renăscut și ambițios, care, potrivit sondajului, ar învinge-o cu ușurință pe soția Prințului Harry.

Se așteaptă ca democrații să aleagă o femeie candidată la Casa Albă la următoarele alegeri și, potrivit sondajului, Michelle Obama este cu mult înaintea celorlalte potențiale candidate, cu 41 la sută dintre preferințe.

O sursă a declarat pentru publicația Express.co.uk că soția fostului președinte Barack Obama ar putea primi o ofertă pentru Casa Albă, dar apropiații acesteia au sugerat că nu este interesată.

meghan markle profimedia 0696703217 jpg

Interesant este procent de 19% din voturi primit de Meghan Markle, deși aceasta nu a intrat oficial în politică, soția lui Harry fiind plasată cu mult înaintea rivalelor mai consacrate.

Ea este cu 10 puncte înaintea vicepreședintelui din ce în ce mai nepopular Kamala Harris, care a obținut doar 9 la sută dintre voturile democraților, după o serie de gafe pe care aceasta le-a făcut în administrația actuală de la Casa Albă.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg
Letizia în SUA (5) jpg
clar2 jpg
Kate Middleton (5) jpg
Meghan Markle si regina Elisabeta  png
Regii Spaniei (6) jpg
bhutan profimedia 0723909669 jpg
tev jpg
charles901 jpg