Meghan Markle a copiat-o pe Kate Middleton la un eveniment alături de Regină. Iată ce a remediat Ducesa de Sussex la apariţia ei!

27 iunie, 2018
meghan harry jpeg

Ducii de Sussex au fost prezenţi, ieri seară, la o ceremonie de premiere, găzduită de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham. Meghan a reuşit să atragă din nou privirile tuturor, însă, de data aceasta, nu graţie alegerii sale vestimentare, ci look-ul total schimbat.

Meghan Markle, alături de Regină şi Prinţul Harry

Cu doar o săptămână înainte, Meghan Markle bifa prima îndatorire solo alături de Regina Elisabeta a II-a. Atunci, toţi au criticat modul Ducesei de Sussex de a-şi coafa părul, look-ul său fiind unul uşor neglijent. La ceremonia de premiere care a avut loc aseară, la Buckingham, Meghan a făcut, însă, o schimbare în ceea ce priveşte hairstyle-ul său.

Şi-a schimbat hairstyle-ul. Acum se inspiră din stilul lui Kate Middleton

Soţia Prinţului Harry a renunţat la părul drept în favoarea unor bucle lejere, dar stilizate, a la Kate Middleton. Pesemne, Meghan s-a inspirat din apariţiile cumnantei sale şi a ales să meargă pe o reţetă sigură. Pentru această alegere, fosta actriţă a primit numai laude, mai ales că look-ul îi complementa ţinuta Prada, în nuanţa de roz pudrat.

A purtat o rochie Prada

E cumva o măsură mai mare?

Ea îşi completase look-ul cu pantofi Aquazurra, brand recomandat tot de Kate Middleton, şi cu o geantă Prada  ”Saffiano”. Alegerea ei vestimentară a fost din nou lăudată, cu menţiunea că, totuşi, silueta ei pare mai fragilă ca oricând şi că otfiturile nu sunt tocmai potrivite pentru măsurile ei. Voi ce spuneţi? A fost o apariţie reuşită?Recente pe Ok! Magazine

hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg