Meghan Markle a devenit ”mai umilă”, după ce ”a fost adusă cu picioarele pe pământ”

20 iulie, 2023

Oare se poate spune asta despre Ducesa de Sussex, care flutura steagul femeii puternice și de neînvins? Ei bine, se pare că soția Prințului Harry se simte acum doborâtă de ultimele evenimente.

Meghan Markle
Meghan Markle

Cel care afirmă că Meghan Markle și-a schimbat un pic atitudinea față de lume este unul dintre fotografii publicației americane ”Newsweek”, care a urmărit pas cu pas evoluția cuplului Meghan-Harry, încă de când au pus piciorul pe pământ american.

Jill Ishkanian, un foarte cunoscut fotograf de presă, care își câștigă banii fotografiind diverse celebrități, a declarat pentru ”Newsweek” că "ceva s-a schimbat" în felul de-a fi al fostei actrițe din serialul ”Suits” și că acest lucru este vizibil pentru toată lumea - sau cel puțin pentru cei care știu la ce anume semne să se uite.

După ce a fotografiat-o mergând la o piață locală, cu produse de la fermieri, Jill Ishkanian spune că Meghan avea o altfel de energie, decât de-obicei: "Aceasta ar fi a patra oară când o fotografiez pe Meghan, din 2021, și de data aceasta am avut o vibrație diferită de la ea. Când faci acest tip de muncă devii foarte intuitiv. Felul în care s-a uitat la mine era, pur și simplu diferit, față de celelalte dăți. Părea că e mai umiliă după ce a fost adusă cu picioarele pe pământ."

Poate că aura mai puțin strălucitoare a lui Meghan reflectă seria de eșecuri publice recente. ”Archetypes” - seria de podcasturi comandată de Spotify - a căzut dramatic în topuri, iar acordul dintre familia Sussex și corporație este acum pe o linie moartă. Între timp, cartea Prințului Harry, ”Spare”, a fost ridiculizată la nivel mondial. Chiar și documentarul lui Harry și Meghan de pe Netflix, care a avut inițial cifre bune, nu a atins scorul la care s-au așteptat. În acest context, trebuie privit "vibe-ul" negativ al lui Meghan.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Lidia Thorpe Foto Getty Images jpg
Regina Camilla și Regele Charles foto Getty images jpg
Prințesa Sofia a Suediei colaj jpg
Caroline și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Regele Jigme Khesar al Bhutanului a vizitat cu familia Australia   Casa Regală din Bhutan jpg
Nicolae al României Alina și Eliabeta Karina profimedia 0703687052 jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
Imparateasa Michiko si Imparatul Akihito   Profimedia jpg
Regele Charles Regina Camilla Regina Elisabeta Foto Facebook Profimedia jpg
Prințul Haakon, Prințesa Mette Marit, Marius Borg, Prințul Sverre, Prințesa Ingrid   Heijo Junge, Casa Regală norvegiană jpg
Raine Spencer, mama vitregă a Prințesei Diana   Profimedia jpg
Kate Middleton și Prințul William Foto Instagram jpg
Kate Middleton Foto Getty Images jpg
Regele Charles și Regina Camilla au aterizat la Sydney, Profimedia (2) jpg
Prințul William, George, Charlotte și Louis foto Istagram png
Regele Mohammed al Marocului și fiul său, Prințul Moștenitor Mulay Al Hassan  Casa Regală marocană jpg
Harry, Meghan, Duci de Sussex, Profimedia jpg
Charlotte și mama ei, Kate Middleton  foto   Profimedia jpg