Meghan Markle a devenit ”mai umilă”, după ce ”a fost adusă cu picioarele pe pământ”

20 iulie, 2023

Oare se poate spune asta despre Ducesa de Sussex, care flutura steagul femeii puternice și de neînvins? Ei bine, se pare că soția Prințului Harry se simte acum doborâtă de ultimele evenimente.

Meghan Markle
Meghan Markle

Cel care afirmă că Meghan Markle și-a schimbat un pic atitudinea față de lume este unul dintre fotografii publicației americane ”Newsweek”, care a urmărit pas cu pas evoluția cuplului Meghan-Harry, încă de când au pus piciorul pe pământ american.

Jill Ishkanian, un foarte cunoscut fotograf de presă, care își câștigă banii fotografiind diverse celebrități, a declarat pentru ”Newsweek” că "ceva s-a schimbat" în felul de-a fi al fostei actrițe din serialul ”Suits” și că acest lucru este vizibil pentru toată lumea - sau cel puțin pentru cei care știu la ce anume semne să se uite.

După ce a fotografiat-o mergând la o piață locală, cu produse de la fermieri, Jill Ishkanian spune că Meghan avea o altfel de energie, decât de-obicei: "Aceasta ar fi a patra oară când o fotografiez pe Meghan, din 2021, și de data aceasta am avut o vibrație diferită de la ea. Când faci acest tip de muncă devii foarte intuitiv. Felul în care s-a uitat la mine era, pur și simplu diferit, față de celelalte dăți. Părea că e mai umiliă după ce a fost adusă cu picioarele pe pământ."

Poate că aura mai puțin strălucitoare a lui Meghan reflectă seria de eșecuri publice recente. ”Archetypes” - seria de podcasturi comandată de Spotify - a căzut dramatic în topuri, iar acordul dintre familia Sussex și corporație este acum pe o linie moartă. Între timp, cartea Prințului Harry, ”Spare”, a fost ridiculizată la nivel mondial. Chiar și documentarul lui Harry și Meghan de pe Netflix, care a avut inițial cifre bune, nu a atins scorul la care s-au așteptat. În acest context, trebuie privit "vibe-ul" negativ al lui Meghan.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Kate, William, George în 2014, Profimedia (2) jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Prințesa Charlene Prințul Albert profimedia 0891310982 jpg
Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (1) jpg
Printul George, Getty (1) jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Regina Letizia si Regele Felipe   Casa Majestatii Sale jpg
Pippa Middleton si James Matthews   GettyImages 960040938 jpg
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (5) jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Jersey   Casa Regala 4 jpg
Kate Middleton si Gary Goldsmith jpg
Charlene și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Charles și Camilla noi portrete Canada PNG
Mahra PNG
Edward al VIII-lea și Wallis Simpson