Meghan Markle a gândit planul perfect! Cum vrea să-şi calmeze tatăl şi sora vitregă?

20 iulie, 2018
gettyimages 1000594462 jpg jpeg

În ultimele luni, tatăl lui Meghan Markle a făcut foarte multe declaraţii în presă referitoare la viaţa pe care o duce fiica lui de când aceasta a devenit Ducesă de Sussex.

image

Thomas Markle a făcut deja un obicei din a da interviuri contra cost tabloidelor, iar de ceva timp şi-a mai făsit un aliat. Cealaltă fată a lui, Samantha, care este sora vitregă a lui Meghan Markle, a acuzat-o pe Ducesa de Sussex că ea va fi de vină dacă tatăl lor va muri.

Toate ştirile apărute recent se pare că au afectat-o pe soţia Prinţului Harry, iar în ultimele zile ea a gândit un plan pentru a se împăca atât cu tatăl ei, cât şi cu Samantha. Potrivit presei din SUA şi din Marea Britanie, Meghan Markle plănuieşte să meargă în această vară în vizită la tatăl ei, în încercarea de a aplana conflictul care pare că escaladează de la o zi la alta.

„Meghan are de gând să meargă în New York şi în Los Angeles în această vară. Vrea să se ducă singură, pentru a-şi vedea prietenii şi familia“, a spus un apropiat de-al Ducesei de Sussex.

Jurnaliştii de la US Weekly mai notează că Prinţul Harry şi Meghan Markle doresc să devină părinţi cât mai curând şi că este posibil ca în anul 2019 familia regală britanică să se mărească: „Să nu vă miraţi dacă la anul veţi auzi că va veni pe lume un nou mic prinţ sau o mică prinţesă“.

Toate aceste dezvăluiri vin în contextul în care Ducii de Sussex plănuiesc o vizită oficială în SUA care va avea loc anul viitor, astfel că Meghan doreşte să aibă până atunci o relaţie bună cu familia ei. Mai mult decât atât, tot în 2019 ea vrea să-i arate lui Harry toate locurile din SUA de care ea este îndrăgostită.Recente pe Ok! Magazine

hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg