Meghan Markle a întâlnit-o pe Regina Elisabeta a II-a. Iată ce decizie au luat!

Odată cu interviul acordat revistei ”Vanity Fair”, în care a vorbit despre povestea de dragoste dintre ea și Prințul Harry, a oferit lumii întregi ocazia de vedea cât de serioasă și puternică este relația lor, dar și ce șanse de viitor are. Ei bine, cele mai noi informații de la Palatul Buckingham întăresc și mai tare credințele vizavi de o nuntă regală în cazul celor doi.

Potrivit UsWeekly, Prințul Harry a decis că e timpul ca Meghan Markle s-o cunoască pe bunica lui, suveranul britanic. Chipurile, marea întâlnire ar fi avut loc acum 11 zile, adică pe 3 septembrie, când cei doi amorezi s-au îndrăgostit din vacanța lor în Botswana, la Balmoral, reședința de vară a Reginei Elisabeta a II-a.

Un apropiat de-al cuplului a declarat că întâlnirea dintre Meghan și Regina a decurs ”bine” și că vor urma, cu siguranță, și alte astfel de întâlniri. ”Se potrivește de minune în această familie. Ceea ce se află în trecutul lui Meghan nu înseamnă absolut nimic.”, a menționat respectivul.

A avut loc, așadar, și ultima, dar și cea mai importantă, întâlnire a lui Meghan cu rudele lui Harry. Vă dați seama că toți speculează că, la această întrunire, Regina a aprobat relația dintre ei, ceea ce înseamnă că Prințul Harry are mână liberă să o ceară în căsătorie pe iubita lui.

Printre puținele fotografii obținute de paparazzi

Așteptăm, așadar, să vedem dacă această întâlnire dintre Meghan și Regina Elisabeta a însemnat ceva și dacă prințul roșcovan își va face curaj s-o ceară în căsătorie pe iubita lui. Amintim că cei doi sunt împreună de un an și jumătate și că, deși n-au apărut la niciun eveniment public împreună, paparazzi i-au surprins de mai multe ori în ipostaze amoroase.

foto: Arhivă OK!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA