Meghan Markle a mărturisit că e pregătită să aibă copii cu Prinţul Harry

24 martie, 2018
GettyImages 936880692 meghan markle, prince harry jpeg

Prinţul George şi Prinţesa Charlotte vor avea verişori din partea unchiului lor, Prinţul Harry, mai devreme decât ne-am fi aşteptat. Deşi la interviul după anunţul logodnei au dat de înţeles că nu se grăbesc să aibă copii, la cea mai recentă apariţie în public a cuplului, Meghan a dezvăluit că e pregătită să devină mamă.

Harry şi Meghan se căsătoresc pe 19 mai

Vineri, Prinţul Harry şi logodnica sa, Meghan Markle, au vizitat Belfastul. În timpul acestei vizite oficiale, actriţa şi-a dezvăluit dorinţa de a-şi întemeia o familie cu viitorul ei soţ cât mai repede cu putinţă. În timp ce îi erau prezentate produse destinate îngrijirii bebeluşilor, Meghan a mărturisit că vor avea şi ei nevoie de acele produse: ”Sunt sigură că, la un moment dat, o să avem şi noi nevoie de aceste produse. Sunt foarte drăguţe”.

Sinead Murphy, cea care deţine compania care comercializa acele produse, dar şi cea cu care Meghan a schimbat câteva vorbe, a declarat că se aşteaptă ca Meghan şi Harry să devină părinţi imediat după nuntă. ”Având în vedere că nunta se apropie cu paşi repezi, e foarte posibil să fie un anunţ în acest sens în următorii ani. (...) Păreau foarte interesaţi de produse. Harry a manifestat inters vădit pentru produsele destinate băii. Imediat cum a văzut articolul de pus în cădiţă a înţeles imediat. Mi-a zis: ”ah, anti-alunecare”.”, a dezvăluit Sinead. Prinţul Harry părea a fi în temă cu utilizarea acelor produse. Să fi asistat şi el la băiţa nepoţilor lui?Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg