Meghan Markle, distantă față de Harry la Invictus Games. Cine a stat în dreapta prințului?

Aceasta se anunța a fi prima lor apariție publică împreună și, într-un fel sau altul, oficializarea relației care, zic apropiații, se îndreaptă cu pași repezi spre o logodnă și o eventuală căsătorie în Familia Regală a Marii Britanii. Așa cum aștepta toată lumea, Prințul Harry a fost însoțit de iubita Meghan Markle la un eveniment de anvergură, Jocurile Paralimpice Invictus care au început pe 23 septembrie în Toronto, Canada. Însă cu toții așteptam ca prințul să o prezinte în mod oficial pe iubita sa actriță, sau măcar să apară unul lângă celălalt, așa cum rar le-a fost dat paparazzilor să-i surprindă.

Meghan Markle l-a susținut pe Prințul Harry din public.

Însă lucrurile nu au stat tocmai așa. Meghan Markle l-a privit și l-a susținut din public pe prinț, ba chiar a stat la distanță chiar și în tribună. Prințul a ocupat un loc lângă Melania Trump, iar iubita sa s-a așezat câteva rânduri mai în spate, însă nu a încetat să zâmbească pe tot parcursul evenimentului, conștientă fiind de faptul că aparatele de fotografiat erau ațintite asupra ei.

Harry a stat alături de Melania Trump, în timp ce iubita sa s-a așezat pe un loc mult mai îndepărtat.

Îmbrăcată casul, cu o jachetă de piele burgundy pe umeri, Meghan a fost extrem de discretă, în timp ce Harry a fost în prim plan la evenimentul ale cărui bazele le-a pus în 2014. A stat în primul rând alături de Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii și de prim-ministrul canadian Justin Trudeau, soția acestuia Sophie și  președintele ucrainean Petro Poroșenko.

Harry a fost emoționat să dea startul Jocurilor Invictus, dar și de faptul că iubita sa a fost prezentă la evenimentul de deschidere.

Acest eveniment a fost unul dintre cele mai urmărite, mai ales că se aștepta ca Harry și Meghan să apară la braț, ca un cuplu și nu păstrând distanța. Din păcate, însă, mai avem de așteptat până când cei doi îndrăgostiți vor ieși împreună în public la un eveniment de amploare.

Foto: Hepta, Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA