Meghan Markle a plecat la schi cu cei doi copii ai săi, Archie și Lilibet. Cum a fost surprinsă Ducesa

1 martie, 2024

Viața este frumoasă pentru Ducesa de Sussex. Într-un contrast vădit cu sobrietatea de la Palatul regal britanic, soția Prințului Harry pare c-o ține numai într-o distracție.

Meghan Markle, Getty (11) jpg

Meghan Markle a fost fotografiată toată numai un zâmbet vineri, când a fost surprinsă bucurându-se de o excursie la schi cu prietenele ei apropiate și cu copiii, Archie și Lilibet, relatează publicația HELLO!.

Meghan și prietenele sale PNG

Se pare că Ducesa de Sussex a prins gustul sporturilor de iarnă, după ce s-a distrat copios în Canada, unde a mers împreună cu Prințul Harry, acum două săptămâni, pentru a pregăti terenul pentru viitoarea ediție a Jocurilor Invictus care se vor desfășura începând cu 14 februarie 2025 în Canada.

Acum însă a venit și rândul copiilor să se bucure de zăpadă, săniuș și schi. Meghan Markle, alături de bunele sale prietene și copiii au inițiat o vacanță de schi spectaculoasă.

Ducesa de Sussex, echipată corespunzător, cu geacă groasă și căciulă s-a pozat cu prietenele ei în cadrul montan de vis unde au ales să petreacă la schi, câteva zile.

”Wow, excursia perfectă! Îmi este inima atât de plină. Copiii se distrează ziua pe pârtii, iar adulții noaptea. Ce norocoasă mă simt cu prietenele mele minunate!”, a notat Heather Dorak, una dintre prietenele Ducesei de Sussex, care a și postat un colaj foto adorabil din vacanța montană.

Din păcate, nu există imagini și cu Archie și Lilibet, lucru care a fost semnal de fanii regali în online.

Meghan s-a pozat doar cu prietenele sale Heather Dorak și Kelly McKee Zajfen.

Iată deci că rămâne discreția în jurul copiilor Ducilor de Sussex, care reușesc de minune să țină departe de public chipurile celor doi copii, lucru la care tânjea atât de mult regretata Prințesă Diana, atunci când mergea la schi cu dragii săi fii, Prințul William și Prințul Harry.

Iată că Meghan Markle merge cu copiii întocmai cum regretata sa soacră mergea la schi. Prințul Harry își adoră soția, care în multe situații se aseamănă cu mama sa: puternică, neînfricată.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg