Meghan Markle a rămas fără prieteni după nunta cu Prinţul Harry! Cum s-a schimbat viaţa ei?

14 septembrie, 2018
Prince Harry Marries Ms  Meghan Markle   Windsor Castle jpeg

Viaţa lui Meghan Markle s-a schimbat radical în acest an, după nunta cu Prinţul Harry. Deşi spera la o viaţă mai bună din toate punctele de vedere, se pare că lucrurile nu stau chiar aşa.

Meghan Markle, alături de Prinţul Harry

Odată devenită Ducesă de Sussex, Meghan Markle a fost nevoită să aibă grijă cu cine şi ce vorbeşte. Iar din această cauză şi-a făcut curat în lista de prieteni. Din păcate pentru soţia Prinţului Harry, atacurile venite din partea familiei ei au cântărit foarte mult când a decis cu cine să păstreze sau nu legătura.

Potrivit celor de la People, Meghan Markle a rupt legătura cu mulţi dintre prietenii ei apropiaţi, iar printre puţinele persoane care au rămas în continuare lângă ea sunt stilista Jessica Mulroney şi make-up artistul Daniel Martin. Pe aceştia, ea îi cunoaşte de foarte mulţi ani şi poate avea în continuare încredere în ei. Iar acest lucru a fost demonstrat inclusiv în această vară: Meghan a petrecut câteva zile de vacanţă în Canada, acasă la Jessica, iar tabloidele au aflat acest lucru cu mult timp după ce Ducesa de Sussex se întorsese deja în Marea Britanie.

„Acum, îi este foarte greu să se apropie de oameni şi nu ştie în cine poate avea încredere. Are un grup foarte mic de prieteni care i-au rămas alături şi îi sunt fideli. Dacă ne uităm la toţi membrii familiei regale, vom observa că au foarte puţini prieteni, chiar dacă sunt mulţi care «îi cunosc» şi se consideră amicii lor“, a spus un apropiat de-al familiei regale.

Din câte se pare, Meghan Markle şi-a dat seama cui se poate confesa după ce s-a căsătorit cu Prinţul Harry, iar din această cauză a renunţat la anumiţi prieteni, precum Ninaki Priddy, care i-a fost domnişoară de onoare la prima ei nuntă. Chiar zilele trecute, Samantha Markle, sora vitregă a lui Meghan, o acuaza pe Ducesă că nu mai păstrează legătura cu Ninaki.Recente pe Ok! Magazine

kate si william
Regina Margrethe a II a a Danemarcei trebuie sa treaca printr o operatie la coloana   pagina oficiala (6) jpg
Kate Middleton în vizită la Preet Chandi, după expediția sa în Antarctica, Getty (6) jpg
Sara Parker Bowles, Tom Parker Bowles si Regina Camilla   profimedia 0121576076 jpg
Regina Letizia și Regele Felipe al Spaniei, în ultima zi a vizitei oficiale în Angola (4) jpg
Prințesa Amalia GettyImages 1461791344 jpg
Prințesa Charlene și confidenta ei  foto   Profimedia jpg
Kate si Camilla rosu jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Printul Harry mesaj WellChild jpg
Printul Edward si Contesa de Wessex Sophie   profimedia 0746501122 jpg
sarah ferguson jpg
kate middleton meghan markle pippa jpeg
harry si meghan jpg
Regina Letizia a Spaniei, în vacanta (2) jpg
Kate Middleton în dungi, Profimedia (3) jpg
Rania profimedia 0753897804 jpg
Prințul Harry cu verișoarele Eugenie și Beatrice jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}