Meghan Markle a rămas fără prieteni după nunta cu Prinţul Harry! Cum s-a schimbat viaţa ei?

Viaţa lui Meghan Markle s-a schimbat radical în acest an, după nunta cu Prinţul Harry. Deşi spera la o viaţă mai bună din toate punctele de vedere, se pare că lucrurile nu stau chiar aşa.

Meghan Markle, alături de Prinţul Harry

Odată devenită Ducesă de Sussex, Meghan Markle a fost nevoită să aibă grijă cu cine şi ce vorbeşte. Iar din această cauză şi-a făcut curat în lista de prieteni. Din păcate pentru soţia Prinţului Harry, atacurile venite din partea familiei ei au cântărit foarte mult când a decis cu cine să păstreze sau nu legătura.

Potrivit celor de la People, Meghan Markle a rupt legătura cu mulţi dintre prietenii ei apropiaţi, iar printre puţinele persoane care au rămas în continuare lângă ea sunt stilista Jessica Mulroney şi make-up artistul Daniel Martin. Pe aceştia, ea îi cunoaşte de foarte mulţi ani şi poate avea în continuare încredere în ei. Iar acest lucru a fost demonstrat inclusiv în această vară: Meghan a petrecut câteva zile de vacanţă în Canada, acasă la Jessica, iar tabloidele au aflat acest lucru cu mult timp după ce Ducesa de Sussex se întorsese deja în Marea Britanie.

„Acum, îi este foarte greu să se apropie de oameni şi nu ştie în cine poate avea încredere. Are un grup foarte mic de prieteni care i-au rămas alături şi îi sunt fideli. Dacă ne uităm la toţi membrii familiei regale, vom observa că au foarte puţini prieteni, chiar dacă sunt mulţi care «îi cunosc» şi se consideră amicii lor“, a spus un apropiat de-al familiei regale.

Din câte se pare, Meghan Markle şi-a dat seama cui se poate confesa după ce s-a căsătorit cu Prinţul Harry, iar din această cauză a renunţat la anumiţi prieteni, precum Ninaki Priddy, care i-a fost domnişoară de onoare la prima ei nuntă. Chiar zilele trecute, Samantha Markle, sora vitregă a lui Meghan, o acuaza pe Ducesă că nu mai păstrează legătura cu Ninaki.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA