Meghan Markle a râs de Patrick J. Adams după ce l-a văzut gol. Ce îi leagă pe cei doi

25 februarie, 2022
12 mege1 jpg jpeg

Patrick J. Adams a dezv─âluit c─â ducesa de Sussex, care i-a fost coleg─â ├«n serialulÔÇ×SuitsÔÇŁ, nu a fost impresionat─â dup─â ce l-a v─âzut gol ├«n unul dintre spectacolelor sale de pe Broadway. 

ÔÇ×A fost la o pies─â ├«n care ap─âream gol ┼či s-a distrat de minune. A glumit pe seama meaÔÇŁ, a declarat actorul, ├«n v├órst─â de 40 de ani, pentru Entertainment Tonight. C├ónd a fost ├«ntrebat dac─â ar invita-o pe Markle s─â-l vad─â ┼či ├«n spectacolul Take Me Out, unde urmeaz─â s─â apar─â luna viitoare, ┼či care nu duce lips─â de scene nud, Adams a spus: ÔÇ×Cu siguran┼ú─â ├«i voi trimite o invita┼úieÔÇŁ.

Cei doi au avut o rela┼úie amoroas─â ├«n serialul ÔÇ×SuitsÔÇŁ, unde au ap─ârut timp de nou─â sezoane. Adams a jucat rolul lui Mike Ross, un avocat care abandoneaz─â facultatea, dar care ajunge s─â profeseze chiar ┼či f─âr─â licen┼ú─â, iar Markle este asistent juridic la biroul unde lucreaz─â Ross.

10 mege4 jpg jpeg
stanga
dreapta
1 meghan markle profimedia 0642598438 jpg jpeg
5 harry meg archie si lilibet jpg jpeg
2 mego1 jpg jpeg
3 mego2 jpg jpeg
4 mego3 jpg jpeg
5 mego4 jpg jpeg
12 mege1 jpg jpeg
8 mege2 jpg jpeg
9 mege3 jpg jpeg
10 mege4 jpg jpeg
11 mege5 jpg jpeg

De┼či serialul s-a ├«ncheiat ├«n 2019 dup─â ce Markle s-a c─âs─âtorit cu Prin┼úul Harry, Adams ┼či noua membr─â a familiei regale britanice au men┼úinut o rela┼úie de prietenie. Actorul a participat la nunta regal─â a ducelui ┼či ducesei de Sussex ├«n mai 2018, al─âturi de so┼úia sa, Troian Bellisario, la Castelul Windsor din Marea Britanie. ├Än martie 2021, el ┼čiÔÇôa exprimat, de asemenea, sprijinul pentru fosta sa coleg─â, dup─â ce s-a spus c─â ┼či-ar fi agresat consilierii. 

9 mege3 jpg jpeg

ÔÇ×Ea a fost ├«ntotdeauna o femeie puternic─â, cu un profund sim┼ú al moralit─â┼úii ┼či o etic─â a muncii ┼či nu i-a fost niciodat─â fric─â s─â vorbeasc─â, s─â se fac─â auzit─â ┼či s─â se apere pe ea ├«ns─â┼či ┼či pe cei dragiÔÇŁ.

Adams a dezam─âgit apoi familia regal─â, pe care a descris-o ca fiind complicat─â, arhaic─â ┼či toxic─â, asta ├«n timp ce ├«i lua ap─ârarea lui  Meghan Markle.