Meghan Markle a revenit în forţă în lumina reflectoarelor! A purtat o rochie mini la un eveniment caritabil! Cum a (mai) încălcat ea protocolul regal?

30 august, 2018
FotoJet jpeg

I se văd de minune picioarele în rochia tuxedo pe care a purtat-o aseară, la un eveniment caritabil, şi aproape că zărim şi un decolteu mai mult decât cel permis pentru membrii familiei regale. Iar culoarea ţinutei Ducesei de Sussex, ei bine, nici ea nu este pe lista nuanţelor destinate regalităţilor. Cu alte cuvinte, Meghan a revenit în forţă, după o absenţă îndelungată din atenţia publicului, încălcând protocolul regal!

Lady in black

În sfârşit o mai vedem şi noi la faţă pe cea mai nouă membră a familiei regale! Ultima dată când şi-a făcut apariţia în public a fost în iulie, la jocul de polo al soţului ei, când l-a sărutat pe acesta de faţă cu toată lumea. Şi atunci am ridicat din sprâncene a uimire, la fel ca acum, când s-a afişat la un eveniment oficial într-un mini. Şi negru pe deasupra, culoare aproape interzisă regalităţilor!

image

Oho, cât o să mai comenteze presa internaţională ţinuta Ducesei de Sussex! Ba că rochiţa e prea scurtă, ba că nuanţa nu este potrivită unei regalităţi, ba că nici decolteul nu se potriveşte statutului ei. Oricum Meghan a strălucit de-a dreptul aseară, la evenimentul caritabil Sentebale, care pus în scenă musicalul Hamilton, pentru a strânge fonduri pentru cei nevoiaşi.

Meghan a purtat mini la un eveniment caritabil

E drept că a avut una dintre coafurile ei caracteristice, acel coc dezordonat care-i place ei atât de mult, însă ţinuta fostei actriţe hollywoodiene a captat întreaga noastră atenţie. Rochiţa mini, gen tuxedo, creată de Judith & Charles şi scoasă la vânzare cu 595 dolari, i-a venit ca turnată!

image

Cuplul regal, care a văzut spectacolul de Valentine's Day anul acesta, a fost invitat de onoare la eveniment, alături de realizatorul musicalului Hamilton şi câştigătorul premiului Tony Lin-Manuel Miranda. După ce au urmărit show-ul, Prinţul Harry şi soţia lui au intrat în culise pentru a-i cunoaşte pe actorii care au dat o reprezentaţie de zile mari la Victoria Palace Theatre, din Londra.

image

Dar să revenim la cele esenţiale! Nu e pentru prima dată când Meghan a încălcat protocolul regal purtând o ţinută neagră, de fapt această nuanţă s-a regăsit în repetate rânduri în garderoba Ducesei chiar şi după nunta din 19 mai. La fel de bine, fosta actriţă a apelat la această non-culoare la Hollywood, unde little black dress este etalată din plin. Iată dovada că Markle este adepta ţinutelor all black!Recente pe Ok! Magazine

FotoJetHarry jpg
Kate Middleton și Prințul William 2022, GettyImages 1239517992 (6) jpg
Regina Letizia atunci și acum  foto   GettyImages jpg
Diana nuntă Charles profimedia 0022089031 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Getty (3) jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Printesa Leonor si Infanta Sofia   GettyImages 1241981523 jpg
Regina Letizia a Spaniei, Profimedia (1) jpg
Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Amalia in turneu in Caraibe   Curacao   pagina oficiala (1) jpg
Printul Edward profimedia 0722891474 jpg
Letizia și Felipe profimedia 0753435345 jpg
Elisabeta Jubileu (2) jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Prințul Harry   Profimedia jpg
Wales, Kate Middleton și William, Getty (1) jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
camilla
Prințesa Martha Louise vrea să se mărite cu șamanul Verrett jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}