Meghan Markle a ţinut primul ei discurs regal! Cum s-a descurcat şi ce reacţie a avut Prinţul Harry?

20 septembrie, 2018
The Duchess Of Sussex Hosts 'Together' Cookbook Launch jpeg

Ducesa de Sussex a vorbit fără notiţe, timp de trei minute, în faţa unei audienţe prezente la primul ei eveniment organizat în calitate de membră a familiei regale britanice. Ce subiect a abordat şi cum s-a descurcat?

image

Pe 20 septembrie, Meghan Markle a vorbit despre “o muncă impresionantă făcută din dragoste” în timpul primului eveniment organizat de ea. Ducii de Sussex au găzduit la Palatul Kensington un eveniment făcut special pentru lansarea cărţii de bucate la care a lucrat şi Meghan.

Prinţul Harry şi mama fostei actriţe hollywoodiene, Doria Ragland – venită special din Los Angeles în Marea Britanie săptămâna aceasta – au privit-o încântaţi pe Meghan vorbind liber, timp de trei minute, despre primirea incredibilă pe care i-au făcut-o femeile de la Hubb Community Kitchen, la scurt timp după ce se mutase în Londra.

image

“Lucrul, timp de nouă luni, la acest proiect a fost o trudă realizată dintr-o mare dragoste. De-abia mă mutasem în Londra şi m-am simţit imediat binevenită în această bucătărie. Am simţit căldura şi bunătatea voastră, dar şi faptul că puteam fi în acest oraş şi în această încăpere atât de multiculturală, în ciuda dimensiunii ei reduse”, şi-a început Ducesa discursul.

image

“La nivel personal, mă mândresc cu faptul că trăiesc în acest oraş care dă dovadă de o diversitate atât de mare. Sunt nu mai puţin de 12 ţări reprezentate în acest grup de femei. Este admirabil!”, a continuat Meghan precizând, de asemenea, faptul că acesta este primul ei proiect în calitate de Ducesă de Sussex.

“Am spus-o şi în introducere că această carte este mai mult decât o culegere de reţete şi mă refeream la faptul că mâncarea este mai mult decât o masă, este o poveste în sine. Când afli povestea reţetei, ajungi să cunoşti şi persoana din spatele ei.  La asta ne referim atunci când spunem că sărbătorim ceea ce ne uneşte, nu ceea ce ne dezbină. De aici şi titlul cărţii – Together (n.r. Împreună).“

image

În timp ce Markle îşi susţinea punctul de vedere legat de proiectul la care a lucrat în ultimele luni, soţul ei, Prinţul Harry, şi soacra lui, Doria Ragland, şi-au zâmbit unul altuia, ceea ce nu poate fi decât un semn clar că se mândresc cu Meghan şi proiectul ei reuşit.

image

Ducesa de 37 de ani a încercat să-şi restrângă discursul la numai trei minute, pentru a nu plictisi audienţa şi pentru a le oferi celor prezenţi şansa de-a gusta din bunătăţile pregătite la palat cu această ocazie.

“Înţeleg că unii au început să mănânce deja şi sunt perfect de acord cu asta. Sunt ultima persoană care şi-ar dori ca mâncarea să se răcească. Aşa că vă invit la masă, sper să vă facă plăcere acest prânz minunat”, a declarat fosta actriţă care nu şi-a încheiat discursul până nu i-a rugat pe cei prezenţi să îi aplaude pe membrii bucătăriei.

image

Meghan Markle a scris introducerea pentru această carte, care include reţetele unui grup de femei provenite dintr-o comunitate afectată de un incendiu care a ucis mai mult de 70 de persoane. Banii proveniţi din vânzarea cărţii vor ajuta bucătăria să rămână deschisă şi să ofere un exemplu bun de urmat pentru restul comunităţii sau chiar restul lumii.

Pentru mai multe imagini de la primul eveniment regal găzduit de Meghan Markle, dă click mai jos!Recente pe Ok! Magazine

FotoJetHarry jpg
Kate Middleton și Prințul William 2022, GettyImages 1239517992 (6) jpg
Regina Letizia atunci și acum  foto   GettyImages jpg
Diana nuntă Charles profimedia 0022089031 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Getty (3) jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Printesa Leonor si Infanta Sofia   GettyImages 1241981523 jpg
Regina Letizia a Spaniei, Profimedia (1) jpg
Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Amalia in turneu in Caraibe   Curacao   pagina oficiala (1) jpg
Printul Edward profimedia 0722891474 jpg
Letizia și Felipe profimedia 0753435345 jpg
Elisabeta Jubileu (2) jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Prințul Harry   Profimedia jpg
Wales, Kate Middleton și William, Getty (1) jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
camilla
Prințesa Martha Louise vrea să se mărite cu șamanul Verrett jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}